Polen v England utsatt

OPPDATERT 09.30 Prøver på nytt onsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney, Michael Carrick og Tom Cleverley var alle klare til å starte, mens Danny Welbeck forberedte seg på en benkeplass, da beskjeden kom om at VM-kvalifiseringskampen mot de polske vertene måtte utsettes.

Ignorerte værmeldingen

Et voldsomt regnskyll over Warszawa gjorde det umulig å sette igang oppgjøret på Narodowy Stadion, et moderne stadion med tak over. Dette ble imidlertid trukket til side fem timer før kampstart – til tross for at alle værmeldere var samstemte i sine spådommer om kraftig regn.

Ifølge The Independent var det den polske landslagssjefen Waldemar Fornalik som ba om at taket måtte åpnes, med begrunnelsen at en regnvåt gressmatte ville være til fordel for hans lag.

Da tabben var et faktum og kampen utsatt, ble det besluttet å gjøre et nytt forsøk på onsdag ettermiddag, en avgjørelse som ble tatt mot det polske fotballforbundets vilje – stadig ifølge The Independent. Polakkene ønsket nemlig å utsette kampen til neste landskampuke om en måned. Men verken FA eller FIFA-representantene på stedet, kunne gå med på dette. De henviste til FIFA-reglementet som krever at utsatte kamper skal avvikles innen 24 timer.

Vises på TV2

Dermed blir det Polen mot England klokken 17.00. Kampen blir overført på TV2 PL og på nettbaserte Sumo.

16. oktober 2012: Narodowy Stadion, Warszawa

Powered by Labrador CMS