– Rabiot er et perfekt alternativ

I ukas utgave av «United We Podkast» tar VGTV-sjef Martin Jøndahl til orde for at franske Adrien Rabiot ville være et godt kjøp for United.

I ukas utgave av United We Podkast tar VGTV-sjef Martin Jøndahl tar orde for at franske Adrien Rabiot ville være et godt kjøp for United. Påstanden skaper en fyrrig diskusjon blant panelet:

– Han er god, men han er en urokråke, mener TV 2-kommentator Marius Skjelbæk, som minner om at det franske midtbanetalentet har en historie med å krangle med trenerne sine.

Rabiot har lenge vært et uromoment i PSG. Han har i skrivende stund ikke spilt fotball for klubben på tre måneder. Han har også falt i unåde hos den franske landslagssjefen Didier Deschamps etter at han nektet å være hjemmeværende reserve under sommerens fotball-VM. Martin Jøndahl lar seg allikevel ikke skremme og minner om United og fransk kranglefant historisk sett har vært en god match.

I ukas podkast får du dessuten høre panelets meninger om tapet for Wolves, om Paul Pogbas Real-flørt og om Sir Alex Fergusons siste tyggis.

iTunes: