– En ser at Leipzig ikke er vant til å spille mot Rashford

Sven Bisgaard Sundet fra «Heia Fotball» er Ken Wasenius-Nilsens gjest i den nyeste episoden av United We Podkast.

5-0 over Bundesliga-leder og CL-semifinalist RB Leipzig! United står nå som gruppeleder etter to strake trepoengere i verdens gjeveste klubbturnering, og da er stemningen god i United We Podkast-studioet til tross for det målløse og sjansefattige oppgjøret mot Chelsea.

Marcus Rashford er selvsagt en viktig del av grunnen til at stemningen var så god, og programleder Ken Wasenius-Nilsen er ekstra fan av Rashfords andre mål:

– Denne gangen er det mer enkeltprestasjon: han vender av en mann lynkvikt, og bare banker ballen ned til høyre for keeper. Han skyter så hardt med den avslutninga at han tryner selv! Det var rein klasse, og der føler jeg litt at en ser at Leipzig ikke er vant til å spille mot Rashford, for det der fikk han til mye i starten av United-karrieren, da han fikk gjennombruddet sitt, mens nå er folk så obs på ham at det er sjeldent en ser at han bare kan dra av en mann og gå rett mot keeper.

Wasenius-Nilsen har med seg Sven Bisgaard Sundet fra «Heia Fotball», og de hyller dem som hylles bør (altså inkludert Rashford), snakker om Solskjærs maniske forhold til egen iPad, humrer av V Sport-studioets pauseprat og ser videre mot søndagens kamp mot Arsenal.

En kan lytte til episoden hos PodSpace, Apple Podcasts og de fleste andre steder hvor en kan lytte til podkaster.

TO AV FIRE: Bjarte Valen, Rene Meulensteen, Sven Bisgaard Sundet og Ken Wasenius-Nilsen på et supporterklubbarrangement på Hotel Football ved Old Trafford i 2018. De to førstnevnte var ikkemed på denne podkasten.