samal

Våre vurderinger om laget mot Betis

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds lange rekke med gode resultater fikk en brutal bråstopp mot Liverpool søndag.

Torsdag kveld skal det fryktelige tapet forhåpentlig revansjeres når Real Betis kommer på besøk.

Spørsmålene er imidlertid mange før den første av to åttedelsfinaler mot La Liga-laget. Hvilke konsekvenser får tapet mot Liverpool for de som spilte? Hvor mange endringer blir det på laget? Er Casemiro klar?

FORHÅNDSSAKER:

PELLEGRINI: Dette er Betis-sjefen alene om
MARTIAL TRENTE: 
Men både han og Sabitzer mister kampen
RASHFORD OM LIVERPOOL-KOLLAPSEN: Gikk bort fra prinsippene våre
TAR BRUNO I FORSVAR: Erik ten Hag møtte pressen
MISTER KAMPEN: Real Betis-stjerne ute
BETIS-SJEFEN: – Jeg er City-fan og ikke så trist over det som skjedde

Manchester United

Casemiro pådro seg angivelig en smell mot Liverpool, men skal være klar til dyst. Det samme gjelder Victor Lindelöf, som stod over i helgen.

Marcel Sabitzer og Anthony Martial er utilgjengelige mot Real Betis, men sistnevnte er i det minste tilbake i trening.

Christian Eriksen og Donny van de Beek er fortsatt ute. 


David de Gea – Vi ser ingen grunner til at ikke spanjolen skal fortsette mellom stengene til tross for braktapet sist.

GettyImages-1455581533
VELGES FORAN DALOT?: Aaron Wan-Bissaka.

Aaron Wan-Bissaka – Startet på benken mot Liverpool, men det fremstår fornuftig at han får sjansen i denne. Har vært god i lang tid.

Raphaël Varane – Den rutinerte franskmannen er garantert revansjelysten etter den skrekkelige opplevelsen i helgen. Kan heller hvile mot Southampton i helgen hvis det trengs.

Lisandro Martinez – Argentineren viste at også han er menneskelig på Anfield. Vi blir på ingen måte overrasket om han er tilbake på sitt beste torsdag kveld.

Luke Shaw – Fremstår som selvskreven i elleveren selv om Malacia er god back-up. Vi tror han – i likhet med de fleste andre – får sjansen til å rette opp inntrykket fra sist.

Casemiro – Spiller som regel alt så lenge han er frisk og rask. For god og viktig til at han kan hvile i denne.

Fred – Den omdiskuterte brasilianeren har startet de siste syv kampene for United (fem på rad i Premier League og to på rad i Europa League). Dét kan også være et argument for at han hviles, men samtidig er forflytningsevnen og motoren såpass viktig at vi tror han starter også denne.

sancho190223
TILBAKE FRA START?: Vi tror Jadon Sancho starter.

Jadon Sancho – Scoret mot både Leeds og Leicester etter comebacket før han ble benket mot Barcelona, Newcastle og Liverpool. Nå tror vi kantspilleren er tilbake fra start.

Bruno Fernandes – Har fått massevis av kritikk for både oppførsel og prestasjon mot Liverpool. Har også virket sliten de siste kampene. Men vi kan aldri se for oss at det er i denne kampen portugiseren får hvile.

Marcus Rashford – Får vi se Uniteds formspiller tilbake i sin foretrukne posisjon – ute til venstre? Vi tror svaret på det spørsmålet er ja.

Wout Weghorst – Tatt av før timen spilt sist, men Martial er fortsatt ute og nederlenderen har spilt så godt som alt siden han kom i januar. Trolig fortsetter det slik.


Alternativene:

Vi tror Jadon Sancho får sjansen fra start på bekostning av Antony, men kanskje Erik ten Hag ønsker å gi brasilianeren muligheten til å slå tilbake etter helgens forsmedelige nederlag?

Det kan også hende Wout Weghorst, som ble tatt av etter 58 minutter mot Liverpool, ofres og at Rashford får sjansen på topp. I så fall kan Sancho og Alejandro Garnacho potensielt få hver sin kantrolle – med Rashford fremst.

Det lukter at enten Varane eller Martinez får hvile snart. Om ikke i kveld, kanskje mot Southampton i helgen? I så fall er det Harry Maguire som kommer inn.


Real Betis

Laget fra Sevilla i Spania ligger for øyeblikket på en imponerende 5. plass i La Liga og holdt Real Madrid til 0-0 senest i helgen.

betfe
TUNGT FORFALL: Manuel Pellegrini må klare seg uten Nabil Fekir.

Laget ledes av Manuel Pellegrini og ubeseiret i sine fire siste kamper (3-1-0). Borja Iglesias er Real Betis’ toppscorer med ti scoringer på 22 kamper i La Liga.

Betis-troppen som reiste til Manchester: Claudio Bravo, Rui Silva, Dani Martín, Youssouf Sabaly, Edgar González, Victor Ruiz, Germán Pezzella, Luiz Felipe, Abner Vinicius, Juan Miranda, Guido Rodríguez, William Carvalho, Andrés Guardado, Sergio Canales, Luiz Henrique, Joaquín, Aitor Ruibal, Rodri, Juanmi, Dani Pérez, Borja Iglesias, Willian José, Ayoze Pérez.

Nabil Fekir er ute med skade.

Laget som startet mot Real Madrid: Bravo – Sabaly, Pezzella, Felipe, Miranda – Rodriguez, Carvalho – Rodri, Perez, Ruibal – Iglesias.

Powered by Labrador CMS