Største målfest siden dette

Manchester United påførte også Marcelo Bielsa en av hans største smeller.

Allerede etter tre minutter ledet United det mye omtalte rivaloppgjøret på Old Trafford 2-0 mot Leeds. Rivalene fra Yorkshire gjorde det de kunne for å bidra til målfesten, men det var aldri noen tvil om hvem som skulle ta de tre poengene.

6-2 sto det til slutt på resultattavla på Drømmenes Teater.

Ikke siden 2011 har Sir Alex Ferguson sett flere mål på hjemmebane. Da var det Arsenal som fikk unngjelde i den berømte 8-2-seieren i 2011.

Wayne Rooney scoret hattrick, mens Ashley Young endte med to scoringer og tre målgivende pasninger.

8-2: United jubler for én av åtte scoringer mot Arsenal i 2011.

Mot Leeds var det Scott McTominay og Bruno Fernandes som fikk overskriftene med to scoringer og én målgivende hver.

Resultatmessig var dette Ole Gunnar Solskjærs største ligaseier. Nordmannens første kamp som United-manager, som endte 5-1 mot Cardiff, var frem til dette den største seieren.

5-1: Anthony Martial feirer scoring mot Cardiff i 2018.

Forrige United-seier i Premier League med femmålsmargin var 5-0-seieren mot Wolverhampton i 2012, men Stuart Dallas’ reduseringsmål sørget for at det ikke ble så stor margin denne gangen.

Solskjær satte også en slags Bielsa-rekord. Den argentinske trenerlegenden har ikke sluppet inn seks mål siden han ledet Newell’s Old Boys i 1992. Da ble det 0-6 for San Lorenzo.

Dette var for øvrig også første gang Leeds slapp inn fire mål i en førsteomgang i Premier League.

RYSTET LEEDS: Scott McTominay.