Spillerbørsen: – Viste Mourinho hvilken spiller han har blitt

Marcus Rashford fant seg aldri helt til rette under José Mourinho. I gjensynet på Old Trafford viste 22-åringen hvilken spiller han har blitt under Ole Gunnar Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6
En usedvanlig rolig kveld. Ikke holdt nullen siden september, men kan ikke klandres når Alli tryller med et magisk nedtak og utligner. Beinparaden i forkant av 1-1-scoringen er den eneste redningen De Gea før sluttminuttene.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
Refrenget går som det gjerne gjør med 22-åringen: Solid defensivt, begrenset bidrag framover. Ganske god kontroll på Son.

TØFFE TAK: Aaron Wan-Bissaka i duell med Harry Winks foran Ole Gunnar Solskjær.

Victor Lindelöf – 8
En etterlengtet opptur for stopperparet. Solskjær skal ha vurdert trebackslinje, men Lindelöf og Maguire har ingen problemer med å håndtere Kane. Svensken med en estetisk vakker og effektiv takling på Tottenham-spissen i førsteomgang.

Harry Maguire – 7
Går seirende ut av den lite omtalte Harry-duellen på Old Trafford. Sjef i et forsvar som tilsynelatende fungerte godt.

Ashley Young – 5.5
Kapteinens rolle i dette United-laget skal visstnok ikke undervurderes, men mot Tottenham viste 34-åringen verken autoritet eller kvalitet. Blir tilskuer når Alli utligner, og er rufsete både i posisjoneringsspillet og avleveringene. Bak både Shaw og Williams i køen før sesongen er over?

Scott McTominay – 8
Viser akkurat hva United har savnet de to siste ligakampene – kraft, mobilitet og defensiv styrke. Ingenting som tydet på at 22-åringen har vært ute i tre uker.

VIKTIG: Scott McTominay spilte sin første kamp siden skadeavbrekket i november.

Fred – 7
Står med ryggen til ryggen til Alli, og er nødt til å ta sin del av skylden for at han er feilvendt når ballen plutselig ligger i nettet. Gjør det han kan for å rette opp inntrykket etter pause med flere produktive returløp. Offensivt er United langt mer direkte i spillestilen enn tidligere mot Tottenham, og også der spiller Fred en viktig rolle. Lykkes ikke med altfor mange av oppspillene, men det blir farlig når han gjør det.

Mason Greenwood – 6
Solskjærs julegave til United-fansen. Når 18-åringen «endelig» starter i Premier League er det ikke mot hvem som helst. Finner seg ikke helt til rette i matchen, men har blant annet et lurt skudd som reddes av Gazzaniga i første omgang.

Jesse Lingard – 7
Best når det skjer ting rundt ham. Det gjør det mot Tottenham, og Lingard er en viktig brikke i kombinasjonsspillet. Bør øke til 2-0 når han får muligheten til å skru ballen i lengste. Bør starte mot Manchester City.

Daniel James – 7
Fikk beskjed om å utfordre Tottenham-forsvaret og skaper problemer gang på gang. Tøff takling på Mourinho.

VONDT MØTE: Både José Mourinho og Daniel James kjente det da sistnevnte ble taklet inn i portugiseren av Harry Winks, som for øvrig ble belønnet med gult kort.

Marcus Rashford – 9
En forestilling som sender tankene tilbake til Cristiano Ronaldo. Det er nesten alltid farlig når 22-åringen får ballen – og det er ofte. Rashford er Uniteds viktigste spiller for øyeblikket og har en tå med i alt som skjer offensivt. For et repertoar. Begge scoringene er av det «billige» slaget, men Rashford skyter med krutt, han skyter med presisjon, han utfordrer med tempo, og han er smart uten ball. Setter Kane fullstendig i skyggen. Sju mål på sine ti siste kamper på Old Trafford.

Andreas Pereira og Luke Shaw spilte ikke nok til å bli vurdert.


Sett din egen spillerbørs:

Om vinduet ikke vises eller for å være helt sikker kan du også sette børs via denne linken.

Powered by Labrador CMS