Manchester United v Southampton - Premier League

Børsen: – Eneste grunnen til at helga ikke er helt ødelagt

United har fått den vingen de håpet på i Jadon Sancho, men nok en gang glapp seieren i andreomgang da Southampton dro hjem med 1-1.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 7
Keeperen med flest redninger i ligaen får nok å gjøre også når United er favoritter på hjemmebane. Flere gode involveringer, men rekker ikke bort på Adams-utligningen som går inn via stolpen. Tangerte George Best på tirsdag, og Brian McClair lørdag med sin 471. kamp.

Diogo Dalot – 6
Tatt grep om høyrebacken. Ryddigere defensivt enn før Milan-oppholdet, og alltid villig til å gå framover.

Raphaël Varane – 6
En av de første på blokka til Rangnick, men en del av et forsvar som ikke evner å holde nullen.

Manchester United v Southampton - Premier League
SOLID: Raphaël Varane i duell mot Armando Broja langs krittet på Old Trafford.

Harry Maguire – 5
Ingen kunne trengt den overtidsscoringen mer enn Maguire, men den kritiserte stopperen stoppes av Forster ved to anledninger. Ingen tvil om at kapteinen ikke er i form. Beholder han plassen mot Brighton?

Luke Shaw – 5
Ikke et like stort spørsmålstegn ved venstrebacken som ved Maguire, men Shaw bidrar ikke i like stor grad som tidligere. Opphever offsiden på 1-1, sannsynligvis til Patrice Evras fortvilelse på tribunen. Inn på topp 100 på adelskalenderen med sin 206. kamp.

Paul Pogba – 5.5
Alltid god i medvind, ikke like strålende i motgang. Noen lekre involveringer, men også de skumle balltapene. Svinger sammen med resten av laget.

Manchester United v Southampton - Premier League
TILBAKE: Paul Pogba har spilt seg inn på laget til Ralf Rangnick.

Scott McTominay – 5
Kriger som den soldaten han er, men klarer ikke å få kontrollere midtbanen som vi drømmer om med Pogba og Fernandes.

Bruno Fernandes – 5.5
Spiller gjennom Rashford på 1-0, men går igjen av banen uten seier og målpoeng. Da er Fernandes frustrert, og det legger han ikke skjul på. Ute med labben mot Ward-Prowse.

Marcus Rashford – 6
Lur og «enkel» målgivende til rekkekamerat Sancho. Svinger veldig i prestasjonene. Begynner på høyre, men bytter plass med Sancho underveis som mot Burnley.

Cristiano Ronaldo – 4
Plutselig ser 37-åringen ut som en 37-åring. Løs avslutning på åpent mål, og rett på Forster når han fyrer med større kraft. Seks kamper uten scoring. Det skjedde sist i Ronaldos forrige United-sesong – 2008/09.

Jadon Sancho – 7
Den eneste grunnen til at helga ikke er helt ødelagt. Fortjent scoring! Uniteds beste spiller i en periode der skyene truer over Old Trafford. Først et fint slipp til Ronaldo, så stoppes han av Forster når han går for egne sjanser. På forsøk nummer tre sender han United i ledelsen takket være fint samspill med Rashford.

Anthony Elanga og Jesse Lingard spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Manchester United v Southampton - Premier League
DET FJERDE: Etter en treg start på United-karrieren står Jadon Sancho nå med fire scoringer i United-trøya, to av dem i Premier League.

Sett din egen børs:

Powered by Labrador CMS