Mer heder til CR7

Cristiano Ronaldo bare fortsetter å sope inn troféer. Søndag kveld, bare timer etter å ha vært med på å sikre ligamesterskapet på JJB, var han hovedperson under "Players Awards"-gallaen på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Portugiseren, som allerede har blitt kåret til Årets spiller, både av Spillerforeningen (PFA) og av Fotballjournalistenes Forening (FWA), slo til med ekte hattrick da klubbens egne fordelte priser foran fullsatt sal på «Drømmenes Teater».

I år som i fjor ble Ronaldo kåret til » Sir Matt Busbys Årets Spiller» og » Spillernes Årets Spiller«, og i tillegg mottok han troféet for » Årets Mål«.

Det var hans fantastiske frispark mot Portsmouth i slutten av januar som stakk av med flest stemmer i denne kategorien, hvor hælsparket hans mot Aston Villa i slutten av mars for øvrig knep andreplassen.

Men selv om dette først og fremst ble Cristiano Ronaldos store kveld, ble det også delt ut priser i kategoriene «Denzil Harouns Årets Reservelagsspiller» og «Jimmy Murphys Årets Unge Spiller».

Forsvarsspiller Richard Eckersley – yngre bror av Adam, som i januar forlot Old Trafford til fordel for Port Vale, stakk avgårde med prisen som beste reservelagsspiller, mens den 17 år gamle spissen Danny Welbeck ble kåret til beste unge spiller.

Supporterklubben stiller seg i køen av gratulanter!

Powered by Labrador CMS