– Takk, Piers, du gjør at det føles bedre

Etter at Arsenal-fan og CNN-programleder Piers Morgan hadde hetset Robin van Persie på Twitter i ett år, tok nederlenderen hevn og sendte et bilde av seg selv og ligapokalen.

Publisert Sist oppdatert

Piers Morgan er svært aktivt på Twitter og har aldri lagt skjul på at han ikke likte at Robin van Persie forlot Arsenal til fordel for Manchester United. Fredag ettermiddag kunne han fortelle at Uniteds toppscorer bestemte seg for å svare.

– Så, jeg fikk nettopp en pakke av Manchester Uniteds pressekontor. Der sto det "Robin vil at du skal få dette". Pakken inneholdt et bilde av Van Pursestrings som kysset Premier League-troféet, skriver CNN-programlederen på sin Twitter-konto, før han siterer videre:

– "Piersy, my man, takk for støtten! Du gjorde denne dagen enda mer spesiell. Jeg ønsker deg alt godt, hilsen Van Pursestrings"

– Side 2: "Det er fantastisk å være mester, så mange #tears4Piersy." Jeg vil naturligvis gi Van Pursestrings gave respekten den fortjener som dørmatte foran doen min, skriver Morgan, før han innrømmer at Van Persie hadde rett til å gni det inn.

– Etter alt jeg har sagt om Van Pursestrings, hadde han lov til å slå tilbake. Jeg må bare ta det i mot.

Powered by Labrador CMS