Meulensteen på nye eventyr

René Meulensteen har fått seg jobb i MLS.

Publisert Sist oppdatert

René Meulensteen var en svært populær mann på Carrington, og mange mente at Louis van Gaal burde ha hentet den nederlandske treneren tilbake da han tok over roret i sommer.

Men Van Gaal hentet aldri Meulensteen, som forlot Manchester United da David Moyes tok over etter Sir Alex Ferguson.

50-åringen har siden den gang hatt mildt sagt mislykkede opphold i Anzhi Makhachkala og Fulham.

Nå er den velomtalte mannen fra Beugen klar for et nytt kapittel i sin karriere. Han er nemlig ansatt som konsulent i MLS-klubben Philadelphia Union.

– Først og fremst vil jeg takke jeg Philadelphia Union, Jay Sugarman [styreformannen, red.anm.]. Det er herlig å føle troen og tilliten ved å bli hyret inn som konsulent, uttalte han på en pressekonferanse.

Nederlenderen forteller at han har tilbrakt mye tid i USA, og at han er kjent med hvilke fotballmessige steg som har blitt tatt de seneste årene.

– Jeg har vært i USA i mange, mange år tidligere. Jeg har holdt et nært øye med fotballutviklingen, inkludert Major Soccer Leagu, sa Meulensteen, og la til:

– Det er voksende liga, en fremvoksende liga. Det vokser fra styrke til styrke, år etter år. Og å få muligheten til å være rådgiver i Philadelphia Union er veldig spennende.

Powered by Labrador CMS