Giggs og Neville snuser på landslagsjobber

De to tidligere United-spillerne ønsker seg tilbake til treneryrket.

Publisert Sist oppdatert

Ryan Giggs har jobbet som fotballekspert etter at trenerkarrieren hans i United tok slutt da José Mourinho kom inn.

Giggs hadde hovedansvaret for United i de fire siste kampene av sesongen da David Moyes fikk sparken, og ble etter det en del av trenerteamet til Louis van Gaal.

Nå kan waliseren gå mot sin første ordentlige trenerjobb – og det for sitt eget land. 

Ønsker seg Wales-jobben

Daily Mail melder at Giggs var på jobbintervju fredag – og anses å være en sterk kandidat til jobben. United-legenden nyter stor respekt hos spillergruppen og ledelsen i det walisiske fotballforbundet.

– Så klart er jeg interessert i jobben. Jeg har spilt for Wales selv, og jeg har vært klar på at jeg vil prøve meg som trener. Dette er en av topp-jobbene, sa Giggs forrige måned.

Phil Neville og Ryan Giggs var begge med i Moyes’ trenerteam.

– Kandidat til damelandslaget

Det er ikke bare Ryan Giggs som er aktuell som landslagstrener. Tidligere lagkamerat, Phil Neville, skal være en seriøs kandidat til å overta det engelske kvinne-landslaget.

Neville har jobbet som en del av trenerteamet både i Manchester United og Valencia, og nå skal FA ta kontakt om landslagsjobben, skriver Mail. 

Chelsea – og landslagsspiller – Claire Rafferty bekreftet til BBC at Neville var en av kandidatene, men visste ikke hvor langt det var kommet i prosessen. 

Tidligere i dag uttalte Neville seg om Alexis Sanchez-ryktene, og hva chileneren ville tilføyd United. Mer om det kan du lese her. 

Powered by Labrador CMS