– Har kommet oss videre

Phil Jones mener CL-fiaskoen ikke er noe å dvele ved, og skryter av dagens målscorere.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slo Wolves etter to scoringer av både Nani og Wayne Rooney. Phil Jones, som selv spilte en meget god kamp på Uniteds midtbane, er full av lovord om dagens målscorere.

– Nani var fantastisk. Han gjør det uke etter uke på trening, og forsvarerne kan ikke gjøre noe med ham når han spiller sånn, sier Jones til MUTV.

– Wayne var også glimrende, nok en gang. Bare fordi han ikke har scoret, betyr det ikke at han ikke har påvirket kampene, for tingene han gjør uten ball er utrolig bra.

– Noen ganger glemmer folk å ta med dette i beregningen – de ser bare på antall mål han scorer, og tenker at han ikke har spilt bra, men han har spilt vanvittig bra for oss.

19-åringen, som kom fra Blackburn i sommer, mener United-spillerne har gjort en god jobb med å komme seg over skuffelsen i midtuken.

– Det er ikke noe poeng i å dvele ved det og tenke på hva vi kunne ha gjort. Det var en stor skuffelse for supporterne også, men vi kommer oss fort videre, og vi viste dem hva vi kan idag.

– Det er godt gjort av gutta. Det var en glimrende prestasjon etter skuffelsen i midtuka. Vi har tatt oss sammen fort, og gått på igjen. Det var en inspirert forestilling, og forhåpentligvis kan vi fortsette på denne måten, mener Jones.

Powered by Labrador CMS