HOLDER NULLEN: United har vært solide defensivt i ligaen. Det kan man takke disse to, Antonio Valencia og Phil Jones, for.

Hviler (trolig) to forsvarere

Syv forsvarsspillere er i den preliminære troppen til kveldens kamp, men ingen av dem heter Phil Jones eller Antonio Valencia.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News har som vanlig vært på plass utenfor Hotel Lowry, hvor United-spillerne sjekket inn mandag ettermiddag.

På bakgrunn av det de har funnet ut, er det grunn til å tro at Valencia og Jones får hvile under kveldens kamp. De var nemlig ikke å se noensteds da bussen med spillerne ankom hotellet.

Champions League, Old Trafford
31. okt. 2017, kl. 20.45

Viasport 1 (N), Viasat Sp. Premium (S), Viasat Xtra 1 og TV3 MAX (DK)

På plass var derimot Matteo Darmian, Chris Smalling, Eric Bailly, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Ashley Young og tidligere Benfica-stopper Victor Lindelöf.

I tillegg til disse er det sannsynlig at også Daley Blind kan regnes med i kveldens forsvarstropp. Han bor like i nærheten av hotellet og har for vane å ta seg dit på egenhånd.

Utover Valencia og Jones, rapporteres det ikke om noen andre spillerfravær. Det vil si at hele førstelagsstroppen, minus skadeofrene Zlatan, Michael Carrick, Paul Pogba, Marouane Fellaini og Marcos Rojo, skal være tilgjengelige til kveldens kamp.

Powered by Labrador CMS