Rafael håper å spille

Men var Giggs litt for optimistisk når det gjelder Phil Jones’ VM-sjanser?

Publisert Sist oppdatert

Rafael da Silva har vært ute med skade siden han måtte ut med en skade i hamstringen mot Aston Villa i slutten av mars, og er derfor en av få spillere som foreløpig ikke har spilt under Ryan Giggs.

Men brasilianeren har forhåpninger om å rekke Southampton-kampen.

Kanskje jeg kan spille i den siste kampen. Vi får se. Jeg har vært skadet i omtrent seks uker nå, så det var en stygg skade. For å være ærlig ble jeg skadet i Liverpool-kampen, men jeg bare fortsatte, og spilte i tre kamper til før Villa-kampen. Så ble det en del verre, sa Rafael til ManUtd.com.

Om han ikke rekker den siste kampen så ser uansett 23-åringen frem til neste sesong.

– Vi tenker på den siste kampen, men ser så frem til neste sesong. Jeg tror alle tenker på neste år, selv om vi har én kamp igjen. Alle ønsker å vise det virkelige Manchester United neste sesong. Ærlig talt, vi må bare glemme denne sesongen. Det var ille, men vi vil starte på nytt neste sesong.

Rafael skal ikke til VM. Kanskje Phil Jones, som har vikariert for Rafael på høyrebacken, skal det med England, men også han er nå skadet, og Giggs har bekreftet at Jones mister søndagskampen, før han la til at VM burde gå bra.

philjones (650 x 358)
SKADET: Phil Jones pådro seg en skulderskade mot Hull City.

Men ifølge The Guardian kan Giggs ha vært overoptimistisk når det gjelder Jones’ VM-sjanser. De melder at det på ingen måte er sikkert at Jones vil komme seg i tilstrekkelig grad til å bli tatt ut. Men Hodgson vil vente så lenge som mulig med å ta en avgjørelse på det, siden Jones er en viktig mann for ham, blant annet på grunn av sin allsidighet.

Kanskje kan redningen for Jones være at også Kyle Walker sliter med en skade, og er usikker til mesterskapet.

Powered by Labrador CMS