– Prinsipielt enig med Juventus, Dybala har frist til torsdag

Samtlige United-journalister bekrefter interessen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har lenge vært i samtaler med Inter om et salg av Romelu Lukaku, men italienerne skal ikke ha vært villig til å betale det United ønsker.

Dermed har det ikke blitt en endelig avklaring.

Men de siste dagene har Juventus’ interesse i Lukaku blitt sterkere, og de har noe Inter ikke har – Paulo Dybala.

Tirsdag, midt under Uniteds kamp mot Kristiansund, bekreftet så godt som alle United-journalister at samtalene om Dybala er reelle.

Det var BBCs Simon Stone, Daily Mails Chris Wheeler, Paul Hirst i The Times og Samuel Luckhurst i Manchester Evening News – for å nevne noen.

Det var ikke egentlig så mye nytt, men det var tydelig at de er blitt briefet av noen i United-systemet.

Sakene handlet om at Dybalas agent var i London for å finne ut om de kunne bli enige med United. Samtidig blir det fortsatt understreket at det er uavklart om Dybala virkelig vil til England. 

Det ble imidlertid hevdet fra italiensk side at Juventus er villig til å la Dybala gå, og har fortalt  – eller vil fortelle ham -at han ikke vil bli satset på der.

Det kan fort føre til at Dybala også vil flytte på seg.

Juventus-kjenner Giovanni Albanese hevder at Dybala ikke akkurat føler så stor tillit fra Juventus for tiden, og at han fort reiser rett til Manchester etter ferien sin kommende mandag – hvis partene blir enige.

Sky Italia, som ikke er blant de mest troverdige, meldte sent tirsdag at United og Juventus er enige om innholdet i en endelig avtale, men at Dybala har frem til torsdag på å bestemme seg.

United er altså nå i samtaler med både Juventus og Inter, men så lenge Inter ikke vil betale det United ønsker – og Juventus har Dybala – så kan de fort være i førersetet.

The Times er klare på at det at United liker spesielt godt at Dybala er en venstrebeint offensiv spiller som trives ute på høyresiden.

– Jobber med et par signeringer

Ole Gunnar Solskjær fikk selvsagt spørsmål om Dybala etter seieren mot Kristiansund, og svarte på følgende måte.

HVA TENKER DU PÅ, OLE GUNNAR?: Kanskje hvordan Paulo Dybala passer inn i dette United-laget…

– Vi forstår at klubben er i forhandlinger med Juventus om en mulig overgang for Paulo Dybala. Tror du det kan gå i orden?

– Vel, jeg er ikke her for å snakke om rykter og spekulasjoner om andre klubbers spillere. Men som jeg har sagt tidligere så jobber vi med 1-2 signeringer, og jeg håper vi kan annonsere ett eller to nye navn.

– Hva med Lukaku?

– Han ble skadet, så det var best for han å være hjemme. Forhåpentligvis kan han trene igjen, snart så får vi se hva som skjer. Det var ikke så ille at vi måtte sende ham hjem fra turneen.

Ni dager igjen

Overgangsvinduet i England stenger torsdag 8. august, men Dybalas posisjon har gradvis blitt svekket i Juventus. Først da Cristiano Ronaldo kom til klubben, og nå altså selv om Maurizio Sarri er på plass som ny manager.

25-åringen står med 57 mål på 128 Juventus-kamper, etter at han i 2015 ble hentet fra Palermo for en totalpakke verdt 40 millioner euro. I 2017-18-sesongen scoret han hele 26 mål, og han kan bekle de fleste roller like bak eller rundt en spydspiss.

Powered by Labrador CMS