Bento på blokken

Kan Sporting Lisboas førstelagstrener Paulo Bento være mannen som tar over den ledige posten etter Carlos Queiroz?

Publisert Sist oppdatert

Før han pakket kofferten og forlot Old Trafford i forrige uke, skal Queiroz på det varmeste ha anbefalt Bento som sin etterfølger. Det har i sin tur ført til at Sir Alex nå planlegger et overtalelsesforsøk overfor den 39 år gamle Sporting-sjefen.

Bento, som i sin aktive karriere spilte 35 landskamper for Portugal, regnes som en av Portugals beste unge trenere. Forrige sesong ledet han Sporting til klubbens andre strake triumf i den portugisiske cupen, og til andreplass bak Porto i serien. Sistnevnte prestasjon garanterer Champions League-fotball til høsten – i likhet med forrige sesong da klubben havnet i gruppespill med United.

Dersom Paulo Bento skulle la seg overbevise om å ta steget fra Estádio José Alvalade – hvor han har ett å igjen av kontrakten – til fordel for Sir Alex' Premier League og Champions League-vinnere, kan det kanskje få følger for Cristiano Ronaldos flytteplaner. Det hevdes nemlig at Bento og CR7 er nære allierte, et forhold som skal strekke seg helt tilbake til tiden da United-vingen vokste opp i nettopp Sporting Lisboa.

Powered by Labrador CMS