splash ny2

Legger den evige debatten død: – Han var den beste

Publisert Sist oppdatert

Selveste Wes Brown, som blant annet har vunnet to Champions League- og fem Premier League-titler med Manchester United, var denne uken gjest i Uno-studio.

Der ble Paul Scholes tema når den tidligere forsvarsspilleren skulle besvare et leserspørsmål.

– Hvem er den beste du har spilt med?

Wes Brown puster tungt og trenger lang betenkningstid.

Se hele episoden på YouTube:

– Favorittspilleren min er Ryan Giggs, men den smarteste og mest unike? Det er Paul Scholes. Uten tvil. Folk forstår ikke. Han visste alltid hva han skulle gjøre med ballen før han fikk den og etter at han hadde gitt den fra seg, sier Brown entusiastisk.

– Han visste hvor han skulle plassere seg, han visste hvor han skulle motta den, hvilken fot han skulle ta i mot ballen med. Hvordan han skulle vekte pasningene …

– Når du ser debatten om hvem som er best av Frank Lampard, Steven Gerrard og Paul Scholes … Du har jo spilt med alle tre (på landslaget). Hvem er best?

– For meg er det Scholes. Men han er annerledes. Men ta Lampard. Han er vel topp ti over mestscorende i Premier League. Mens Gerrard sannsynligvis kunne spilt hvor som helst på banen, fortsetter Brown – og legger til:

TEAM SCHOLES: Xavi.

– Men Scholes er unik. Han var en sentral, offensiv midtbanespiller. Smart. Visste hvor alle var før de selv visste det. Og hvis du spør de som også har spilt mot ham, som Xavi og Busquets, så svarer de også Paul Scholes, sier Brown i Uno-podkasten.

Hør resten av begrunnelsen og hva Wes Brown sier om den magiske kvelden og assisten i Moskva, hendelsen han angrer på, alle troféene, jobben Erik ten Hag har gjort og signeringen av Mason Mount – for å nevne noe.

Hør hele episoden her:

Powered by Labrador CMS