Leicester City v Manchester United - Premier League

Paul Scholes: – Det vil være katastrofalt om vi spiller slik mot et kvalitetslag

Publisert Sist oppdatert

Det virker å være delte meninger om hvor god eller dårlig Manchester Uniteds førsteomgang mot Atalanta egentlig var.

Ole Gunnar Solskjær ga etter kampen uttrykk for at han mente at det som skjedde i de to boksene var hovedforskjellen på omgangene, mens ex-red Paul Scholes mente at det var verre enn som så.

Det ga han tydelig uttrykk for da han snakket om kampen hos BT Sport.

– Jeg forstår United-gleden, men det var noe med den omgangen som var bekymringsfullt, sa 46-åringen.

– Kan de spille slik mot Liverpool? Ikke i det hele tatt. Det var en herlig kveld, og Cristiano er den store helten, men den førsteomgangen bekymrer meg virkelig. I den førsteomgangen hadde United to midtbanespillere som spilte på egenhånd, og om de gjør det mot Liverpool og City så kommer de til å ligge fire mål under til pause.

Manchester United v Atalanta: Group F - UEFA Champions League
BLE DEN STORE HELTEN: Cristiano Ronaldo, etter at Marcus Rashford og Harry Maguire først hadde redusert og utlignet.

– De viste god lagånd ved å slå tilbake, men de slapp Atalanta til så altfor mange sjanser. Om en spiller mot kvalitetsspillere, så er det umulig å vinne den kampen. Folk tar av, men vil han [Solskjær] spille på den måten på søndag? Prøv det og se hva som skjer. Jürgen Klopp vil gni seg i hendene av det.

– Fra et nøytralt ståsted var det herlig, med mange mål og spenning, men United kan ikke spille slik som det, fastslo Scholes, som presiserte at han bare prøvde å være realistisk med tanke på hva som kommer.

– Det vil være katastrofalt om vi spiller slik mot et kvalitetslag. Han snakket om 4-2-4-formasjon før kampen, og det var eksakt det det var. Om de spiller slik, kommer de til å bli smadret, sa en bekymret United-legende.

Manchester United v Liverpool
SCORET MOT LIVERPOOL: I morgen (fredag) er det nøyaktig 15 år siden Paul Scholes sendte United i ledelsen 1-0 mot Liverpool, i det som til slutt ble en komfortabel 2-0-seier. Nå frykter Scholes et helt annet resultat i søndagens kamp.
Powered by Labrador CMS