Stoke ville ha Scholes

Tony Pulis forteller at han ville hentet Paul Scholes til Stoke dersom han hadde hatt muligheten.

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes bekreftet tirsdag at han har bestemt seg for å legge skoene på hylla etter 17 sesonger i United-trøya, og at han kommer til å gå inn i Uniteds trenerteam. Stoke-manager Tony Pulis forteller at han godt kunne ha tenkt seg en 36 år gammel Scholes på sitt lag, dersom midtbanespilleren hadde bestemt seg for å fortsette spillerkarrieren et annet sted enn i United.

– Hadde han vært tilgjengelig, er det ingen tvil om at jeg ville ha vært interessert i å hente ham, sier Pulis til The Sentinel.

– Jeg tror det er ganske mange av oss i Premier League som kunne ønsket seg noen med hans erfaring og kvalitet.

– Så fra det synspunktet var det synd han valgte å legge opp, for jeg er sikker på at han fortsatt kunne hatt noe å gi. Men ingen vet bedre hva som er den rette avgjørelsen enn spilleren selv, så man må respektere det.

Pulis benytter også anledningen til å skryte av Paul Scholes’ fantastiske karriere.

– Han har vært en av de virkelig store Premier League-spillerne for meg. Å spille nesten 700 kamper på toppnivå slik han har gjort, sier alt om hans ferdigheter og evne til å ta vare på seg selv.

– Den eneste skuffelsen var hans avgjørelse om å trekke seg fra landslagsspill da han gjorde, sier Pulis om beslutningen Scholes tok i etterkant av EM 2004.

Powered by Labrador CMS