Bruce: England savner Scholes

Wigan-trener Steve Bruce mener det engelske landslaget savner Paul Scholes sårt. Fabio Capello vil i nærmeste fremtid navngi sin spillertropp til kampene mot USA og Trinidad og Tobago, men han kan ikke regne med Paul Scholes som la opp fra internasjonal fotball for fire år siden.

Publisert Sist oppdatert

Steve Bruce skulle ønske at hans tidligere lagkamerat Scholes ombestemte seg angående videre spill for det engelske landslaget.

Bruce sier til Sportinglife.com: ”Jeg hadde privilegiet av å få spille med Scholes da han var en guttunge. Han er en fantastisk fotballspiller, og England har savnet han sårt de siste årene. Folk snakker om Frank Lampard, han er en stor spiller, men likevel; basert på sine ferdigheter, ville Paul Scholes kunnet gå inn på et hvilket som helst lag i den engelske ligaen. Sir Bobby Charlton sa en gang at Scholes var hans favorittspiller. Når man da tenker på alle de fantastiske spillerne som har opptrådt for United, finnes det ikke større tillitserklæring.”

Scholes har funnet tilbake toppformen, og sikter mot å forsvare ligatittelen og vinne Champions League-trofeèt i Moskva den 21. mai. Mange unnet rødtoppen å score det avgjørende målet mot Barcelona, og derved sende United til finalen mot Chelsea. Han sto som kjent over finalen mot Bayern München i 1999 på grunn av karantene.

Steve Bruce sier videre: ”Paul fortjener å være i finalen, jeg er glad på hans vegne at han fikk denne sjansen. Måten han fremstår overfor media er forfriskende, han gjør jobben sin uten å si stort."

United vil med stor sikkerhet sikre ligatittelen med seier mot Wigan på søndag, selv om Chelsea skulle vinne mot Bolton. Dette på grunn av lagets imponerende målforskjell. Bruce påpeker imidlertid at han ikke vil gi sin tidligere sjef, SAF, noen lett kamp. Wigan har fem strake kamper uten tap, og vinner de mot United kan de passere Newcastle om de Kevin Keegans mannskap taper mot Everton i Liverpool. Det vil i så fall bety 2 millioner pund mer i plasseringspremie fra det engelske forbundet.

”På grunn av dens integritet og ærlighet, er dette den beste ligaen i verden. Ikke la dere lure, vi vil gi United kamp, noe de også forventer av oss. De er den beste klubben i verden, ikke bare fordi jeg spilte der, men fordi de gjør alt rett. Det vil bli en fantastisk kamp. Vi spiller for tiden så godt som noen kan forvente av oss, og ønsker egentlig ikke at sesongen skal ta slutt riktig ennå. Det har vært en utrolig snuoperasjon siden jul da vi var i store problemer, noe jeg må takke mine spillere og støtteapparat for. De har jobbet utrolig hardt,” avslutter Wigan-manageren.

Kilde: Sportinglife.com

Powered by Labrador CMS