– Ungguttene kan være løsningen

Paul Scholes skryter av Wesley Sneijder, men tror spillere fra U18-laget kan fylle tomrommet på midtbanen.

Publisert Sist oppdatert

– Wesley Sneijder er en fantastisk spiller, som har prestert ekstra godt det siste året for Inter og Nederland. Det gikk ikke like bra for han i Real Madrid, men han er en toppspiller. Jeg er sikker på at mange klubber vil ha han, sier Scholes til MUTV.

Scholes er full av lovord om Sneijder, som flere ganger denne sommeren har blitt aet til en overgang til United. Han mener likevel at man kanskje ikke trenger å lete i andre klubber for å finne en spiller som kan forbedre midtbanen.

– Vi har mange unge talenter i klubben. Tom Cleverley har kommet tilbake fra lån i Wigan, og Paul Pogba er en god spiller på ungdomslaget.

36-åringen, som på fredag spiller i sin testimonial, mener det er vanskelig å plukke ut enkelteksempler fra det talentfulle U18-laget, men sier at han ikke kan komme utenom Ryan Tunnicliffe. Scholes er veldig imponert over mitdbanespilleren, og tror engelskmannen har en stor fremtid foran seg.

– Tunnicliffe var sensasjonell hver gang jeg så han spille. Han har god fysikk og tilstedeværelse, i tillegg til at han har lyst til å bli bedre. Det trenger man for å bli en god spiller, sier han.

– Ravel Morrison og Will Keane må også nevnes. Det er mye talent i egne rekker, noe som er bra for klubben. Jeg er sikker på at mange unggutter vil få muligheten neste sesong.

Powered by Labrador CMS