-Scholes fortjener finalespill

I 1999 måtte han stå over finalen, på onsdag kan han få sjansen han har ventet på i ni år. Ingen fortjener det mer enn han mener Ryan Giggs.

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes, som var suspendert i Champions League-finalen mot Bayern München i 1999, kan på onsdag få sjansen til å oppleve det største innen europeisk klubbfotball. Sir Alex Ferguson er ikke kjent som noen sentimental mann, men han har antydet at i Scholes sitt tilfelle kan det hende han gjør et unntak. Det vil derfor ikke komme som noen bombe om rødtoppen er å finne i startoppstillingen til United på Luzhniki Stadion på onsdag.

Det syntes lagkamerat Ryan Giggs ville vært velfortjent. "Jeg forteller ikke manageren hvem som skal spille," uttaler waliseren, "men Scholes fortjener å være med fordi han er en fantastisk spiller. Han har vært i fantastisk form og målet hans mot Barcelona fikk oss til finalen."

"Å få spille med en spiller av hans kaliber er et privilegie. Han gjør ting andre spillere ikke kan gjøre. Skuffelsen var enorm for han og Roy Keane [som også var suspendert] i 1999, da de til de grader hadde bidratt på vei til finalen. Jeg er glad han får en ny sjanse nå."

Det kan forøvrig bli en minnerik dag for Ryan Giggs også. Får han spilletid vil han ta over rekorden for flest spilte kamper i klubben fra Sir Bobby Charlton. Typisk nok for Giggs vil han ikke høre snakk om sin egen rekord. "Det var spesiellt for meg å komme innpå mot Wigan, score og tangere rekorden til Sir Bobby. Det kunne ikke ha blitt bedre og jeg nøt det, men dette handler ikke om enkeltspillere, det handler om laget som helthet."

"Nå ser vi fremover mot det vi håper blir nok en minnerik kveld. Vi konsentrerer oss om Champions League, det blir en enorm kamp for alle som er involvert. Jeg ser frem til det og jeg vet vi er klare," avslutter Giggs.

Kilde: manutd.com

Powered by Labrador CMS