– Herlig at de er tilbake

Rio Ferdinand er glad for å se legendene Paul Scholes og Thierry Henry tilbake i Premer League.

Publisert Sist oppdatert

Etter Scholes gjorde comeback har både nåværende og tidligere spillere nærmest stått i kø for å skryte av rødtoppen. I forkant av kampen mot Arsenal sier Rio Ferdinand at han tror Scholes kan bli helt avgjørende i kampen om ligatittelen.

– Det er bare en håndfull spillere som kunne gått rett inn på et lag. Xavi, Iniesta og Messi klarer å spille på toppnivå og får det til å se enkelt ut, og nå har Scholes gjort det samme. Han slo seg sammen med troppen dagen før kampen mot Manchester City, så jeg spurte om han var i troppen som skulle spille. Han sa han bare ble med som en del av trenerteamet, sier Ferdinand til ManUtd.com.

– Det er fantastisk for klubben og laget at han er tilbake. Det er også viktig for de unge spillerne å kunne lære av en verdensklassespiller. Han har trent med oss noen dager nå, og han virker like skarp som alltid.

– Erfaringen hans er uvurderlig for oss, og det samme er roen og spilleforståelsen. Vi spiller med vinger som alltid angriper motstanderen og spisser som alltid søker etter bakrom, så da er det viktig med en spiller som kan treffe på alt av pasninger.

Under søndagens kamp mot Arsenal kan Ferdinand få hendene fulle av en annen legende som har returnert til Premier League, nemlig Thierry Henry. Arsenal-spissen har allerede rukket å tegne seg på scoringslisten denne måneden, men i stedet for å frykte franskmannen, gleder Rio seg til å spille mot han igjen.

– Det er herlig å se Henry og Scholes tilbake i Premier League. Hvis jeg skulle satt opp en liste over ligaens fem beste spillere gjennom tidene, ville begge vært på den.

– På samme måte som det er bra for oss å få tilbake Scholes, er det bra for Arsenal å få tilbake Henry også, sier Ferdinand.

Powered by Labrador CMS