– Toppkvalitet

Paul Scholes er fornøyd med innkjøpene, og han håper å få se Di María på vingen.

Publisert Sist oppdatert

Vi har ikke lenger Paul Scholes på laget, så nå må United ut med store penger for å få de virkelige toppspillerne. Scholes er fornøyd med innkjøpene United har gjort.

– Kaliberet av spillere vi har hentet inn er av toppkvalitet, som Di María og Falcao. Dette er virkelig gode spillere. Vi må bare finne en måte å få dem alle inn på det samme laget, til å spille godt og score mål – noe vi har slitt litt med, sa Scholes til MUTV.

– Vi har ikke vært gode defensivt heller, så han [Van Gaal] må ordne opp i det. Da – er jeg sikker på – kan vi kjempe om en Champions League-plass.

– Det [å slite med å få alle inn i startelleveren] er ikke et dårlig problem å ha. Fansen har klaget på spillertypene som var i klubben, og nå kan du ikke gjøre det. Jeg synes Ed Woodward har gjort jobben sin veldig godt dette transfervinduet med noen strålende signeringer. Nå er det opp til manageren å få orden på alt, og gjøre oss til et godt lag igjen.

Scholes ble også spurt om bruken av Di María og Falcao, og Scholes vil gjerne se argentineren på kant, selv om det naturlig nok avhenger litt av hvilken formasjon Van Gaal går for.

DI MARÍA: Leverte varene i debuten.
DI MARÍA: Forblir han sentralt, eller kommer han til å spille på kanten som for Argentina mot Tyskland?

– Jeg hadde likt å se Di María spille på kant. Jeg vet ikke om Van Gaal kommer til å spille med vinger, men vi så hvor dødelig han var for Argentina mot Tyskland fra kanten. Uansett om det er på høyre- eller venstresiden er tempoet hans skremmende. Han kan gå forbi spillere og score mål. Det er noe vi har manglet. Jeg er sikker på at han kan spille sentralt også, men om jeg tok ham ut på laget så ville det vært på kanten.

– Falcaos målstatistikk var briljant i Porto og Atlético Madrid. Målene han har scoret har vært viktige, og så er det bevegelsene han bidrar med, og hans erfaring i en alder av 28 år også. Du håper bare at kneet hans er i orden, jeg tror det vil være hovedproblemet. Men når han kommer i gang, og Di María kan begynne å skape sjanser for ham, så er jeg sikker på at vi vil begynne å score mål.

Powered by Labrador CMS