NY HELT

– Falcao er et kupp!

Paul Scholes er begeistret over låneavtalen, men er nysgjerrig på hvem LvG akter å vrake.

Publisert Sist oppdatert

I det ferskeste bidraget til Independent-spalten sin roser Scholes Ed Woodward. Han mener at den mektige United-sjefen nå har skaffet Louis van Gaal et mannskap som bør være i stand til å kjempe om en plass blant Topp 4. En av årsakene til det er Radamel Falcao, som Scholes fremhever som en angriper med «strålende bevegelsesmønster og med scoringsmeritter av en annen verden».

Scholes er imidlertid overbevist om at Van Gaal ikke kan benytte Wayne Rooney, Robin van Persie og Falcao på banen samtidig.

– Det må bli to av tre, men det er vanskelig å si hvilke to han kommer til å satse på, skriver han.

Han tror heller ikke at United vil være med og kjempe helt i teten, men mener at en Champions League-plass bør være innen rekkevidde.

– Så nå er det bare om å gjøre for Van Gaal å forme laget.

'The Class Of 92' - World Premiere - Inside Arrivals
Paul Scholes: – Et behagelig problem for LvG.

– Det store spørsmålet er hvordan United-manageren skal klare å gi alle nok spilletid. Han har en stor spillerstall, men bare to turneringer igjen. Samtidig er det et hyggelig problem å måtte  hanskes med, mener den 39 år gamle United-legenden, som syntes det var vemodig å se Danny Welbeck forlate Old Trafford:

– Som United-fan synes jeg naturligvis at det var trist å se ham dra. Når han nå ble hentet av en stor klubb som Arsenal, viser det samtidig hvilket godt rykte han har. Han vil nok vise seg som et godt kjøp for Arsene Wenger. Selv om Danny aldri kommer til å levere 20-25 scoringer i løpet av en sesong, kan det fort bli 10-15.

Velkommen til nye spillere:

– I United blir alle nyankomne spillere ønsket individuelt velkommen av hver enkelt. Selv om det gjerne dukket opp konkurranse i min posisjon, så jeg det som et steg fremover for klubben; ja, for oss alle. Jeg fikk bestandig et løft av å se kvalitetsspillere bli hentet inn, og Falcao og Di María kommer til å ha tilsvarende effekt.

– Selv så jeg spillere som Dwight Yorke, Teddy Sheringham, Juan Sebastian Veron, Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Carlos Tevez, dukke opp i klubben. Jeg kommer aldri til å glemme Ruud van Nistelrooys første dag. Mot slutten av treningsøkten drev noen av oss med skuddtrening, og jeg kunne nesten ikke tro Ruuds avslutningsteknikk. Hvert eneste skudd  han sendte avgårde havnet i nettmaskene. Det var heller ikke noen fisleskudd som rullet over målstreken. Han klinket dem inn! Fra det øyeblikket visste vi at vi hadde å gjøre med en stor målscorer.

Powered by Labrador CMS