– Vil ha en ny utfordring – men United tror Pogba blir værende

Paul Pogba har snakket om fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet at Paul Pogba kan tenke seg en fremtid i en annen klubb, og nå har franskmannen snakket om fremtiden sin.

Til reportere i Japan uttalte nemlig Pogba følgende:

– Som dere sier har det vært mye snakk og mye tenking også. Jeg har vært tre år i Manchester, og det har vært fint; noen gode øyeblikk og noen dårlige øyeblikk, slik som det er alle steder.

– Etter alt som har skjedd denne sesongen, som også har vært min beste sesong, så tror jeg at dette kan være et bra tidspunkt for en ny utfordring et annet sted. Jeg tenker på dette: å ha en ny utfordring et annet sted.

Pogba ble Uniteds toppscorer sist sesong, og kom også på årets lag i Premier League, til tross for at prestasjonene var varierende.

Se intervjuet her: 

United-journalistene: – United tror Pogba kommer til å bli

Samtidig som Pogba melder dette, så skriver mange av United-journalistene (som enten har kontaktet noen i klubben, eller har blitt kontaktet av noen i klubben) at United fortsatt tror at franskmannen kommer til å bli.

Vi har hittil sett blant andre Rob Dawson, Simon Stone, Mike Keegan og Simon Peach og James Ducker formidle dette budskapet.

Dette trenger selvsagt ikke å være en oppriktig tro på at han blir – United kan jo ha en viss økonomisk interesse i å gjøre seg vanskelige her. Ifølge James Robson (Evening Standard) er Pogba fullt klar over Uniteds standpunkt, og Robson mener det fort kan være grunnen til Pogbas uttalelser.

Powered by Labrador CMS