pog3342

Tidligst tilbake i februar – benekter nytt og gigantisk United-tilbud

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogbas United-tid nærmer seg slutten. Kontrakten hans går nemlig ut til sommeren, og foreløpig har han ikke villet skrive under på en ny.

Spørsmålet er hvor mye han eventuelt kan eller får bidra med på banen før kontrakten utløper.

Nå sier nemlig United-manager Ralf Rangnick at franskmannen ikke returnerer til spill igjen i januar, som det først var et håp om.

– Så vidt jeg vet og det ble jeg fortalt forrige uke – så vil det ta minst fire eller fem uker før han er klar til å begynne å trene igjen, sier Rangnick.

Normalt så vil det ta ytterligere noen uker på treningsfeltet før han kan spille kamper.

Det skulle bety at han tidligst er tilbake i spill igjen nærmere mars.

Manchester United Press Conference
OPPDATERTE OM POGBA: Ralf Rangnick må klare seg uten Paul Pogba en god stund til.

– Jeg så ham i garderoben før treningen i dag (fredag), og jeg håper at han vil være tilbake så snart som mulig, sier Rangnick,

Pogbas forrige United-kamp var 2-2-kampen borte mot Atalanta i Champions League 2. november, noe som betyr at det vil ha gått minst tre måneder uten Pogba-spill når han er tilbake i aksjon igjen.

Denne sesongen står han med ni kamper i Premier League, og 13 totalt for United.

Samtidig er det mange rapporter om fremtiden hans.

2021-22_atletico_sak_1200x650-–-1

The Sun meldte fredag at han var tilbudt en ny United-kontrakt verdt 400 000 pund i uka, men lørdag hadde de oppdatert den saken med et enda heftigere innhold.

Da påstod tabloidavisa at United var villig til å gi Pogba 500 000 pund i uka for å bli i United – 100 000 pund mer i ukelønn enn han kunne få noe annet sted i Europa.

Pogbas representanter avviste imidlertid dette.

– For å klargjøre media-rapportene – Paul har ikke blitt tilbudt noen ny kontrakt de siste månedene. Paul er fullt fokusert på rehabiliteringen etter skaden sin og har som mål å hjelpe laget så snart som mulig, heter det i en uttalelse til Daily Mail.

Powered by Labrador CMS