– Solskjær og Pogba har snakket sammen

Sirkuset rundt Paul Pogba er i gang igjen. Franskmannen skal være så bestemt på å bytte klubb i sommer at de ansvarlige i Manchester United var usikre på om han i det hele tatt ville melde seg til tjeneste ved avreise til Australia på søndag.

Publisert Sist oppdatert

Det gjorde 26-åringen, uten at det skal endre noe som helst.

Mandag morgen melder Daily Mirror at Pogba har informert klubben om at han ønsker seg bort i sommer, og avisens United-korrespondent, David McDonnell, skriver at verdensmesteren er forberedt på å tvinge gjennom en overgang til Juventus eller Real Madrid.

Samtidig kan Daily Mail opplyse om at Pogba hadde fortalt noen av sine lagkamerater at han ikke hadde noen intensjoner om å reise på oppkjøringsturné med Manchester United.

Ansatte i klubben var usikre på om 26-åringen ville dukke opp på flyplassen i Manchester.

LES OGSÅ: Disse reiste til Australia

Faksimile av mandagens utgaver av Daily Express og Metro.

Krever 150 millioner

Som det har vært rapportert i hele sommer, skal Ole Gunnar Solskjær og Manchester United ha et sterkt ønske om å beholde Pogba.

Ifølge Daily Mirror snakket Solskjær med Pogba om situasjonen før avreise til Australia.

Franskmannen fikk utvidet ferie etter en lang sesong med VM forrige sommer og kvalifiseringskamper i juni og var ikke med på noen av øktene på Carrington i forrige uke. Det er ventet flere møter mellom Solskjær og Pogba i løpet av oppkjøringen.

Dersom det er umulig å overbevise 26-åringen, skal en overgang finne sted på klubbens betingelser. Det betyr ifølge Daily Mirror en pris på minst 150 millioner pund. Pogba vil ikke få tillatelse til å forlate klubben dersom verken Juventus eller Real Madrid er villige til å betale det United krever.

Søndag skrev The Times at Juventus sto klare med et bud på 120 millioner.

I Spania melder Marca at United har bedt Pogba om tid til å finne en erstatter, mens AS på sin side hevder at det er Real Madrid som har bedt ham om å bli med på turneen for å unngå en krig med United.

Marca-meldingen om Uniteds beskjed til Pogba er – om den er sann – en stor utvikling fra bare noen dager tilbake, hvor United skal ha vært tydelige på at Pogba ikke skal selges.

De siste dagene har det dukket opp rapporter om Sergej Milinkovic-Savic, som var sterkt koblet til klubben forrige sommer.

MER OM POGBA:

FØRSTE OPPKJØRING: Ole Gunnar Solskjær er nå på australsk jord med Manchester United. Her fra en økt på Carrington i forrige uke.

Ny utfordring

Tidligere i sommer uttrykket Pogba sitt ønske om en ny utfordring på et sponsorarrangement i Japan.

– Etter alt som har skjedd denne sesongen, som også har vært min beste sesong, så tror jeg at dette kan være et bra tidspunkt for en ny utfordring et annet sted. Jeg tenker på dette: å ha en ny utfordring et annet sted, sa Pogba.

Tre uker senere koblet agent Mino Raiola seg på med følgende uttalelse:

– Alle som er en del av klubben, fra manageren til eierne, vet hva Paul vil. Alle kjenner til Pauls villighet til å dra. Alle vet hvilke følelser Paul sitter med.

Powered by Labrador CMS