Pogba: – Ingen konkrete tilbud om ny kontrakt

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogbas kontrakt går ut sommeren 2022, og det rapporteres fra stadig flere at United ønsker å få i gang kontraktsforhandlinger med franskmannen.

Alternativet kan nemlig fort være å miste ham gratis, siden det garantert kommer til å være interesse for ham om han blir tilgjengelig uten at avtalen innebærer noen overgangssum. 

Det har det siste halvåret vært en del skriverier om at Pogba er åpen for å bli værende i United, etter at den situasjonen i desember så vesentlig vanskeligere ut da Raiola gikk ut og sa at Pogba må skifte klubb.

På en pressekonferanse torsdag ble Pogba spurt om kontraktssituasjonen, og om mulig kontakt med PSG om en overgang neste år.

Det han sa der samsvarer brukbart med det som har blitt meldt de siste dagene om at kontraktsforhandlinger er planlagt etter EM.

– Jeg har ett år igjen av kontrakten, det vet alle. Det har ikke kommet noe konkret tilbud om ny kontrakt. Jeg har ikke satt meg ned med direktørene og manageren, [men] jeg er fortsatt i Manchester [United], sa Pogba ifølge RMC (her gjengitt av Sport Witness). 

– Mine eneste tanker nå handler om EM, jeg er fokusert. Jeg har mer erfaring enn tidligere. Jeg fokuserer på det som foregår nå. Jeg har en agent som styrer med alt det der. Jeg har ikke nummeret til Nasser [Al-Khelaifi, PSG-presidenten].

France v Wales - International Friendly
KONSENTRERER SEG OM EM: Paul Pogba.
Powered by Labrador CMS