Pogba juve

Hevder han ble holdt som gissel av bevæpnede pengeutpressere

Paul Pogbas storebror Mathias er blant dem som skal stå bak den angivelige utpressingen som omtales i en rekke franske aviser. I en bisarr video nekter Mathias for lillebrorens påstander og kaller den tidligere United-spilleren en «løgner» og «feiging».

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba skal, i følge ham selv, ha blitt tvunget inn i en leilighet i Paris i vår der bevæpnede pengeutpressere skal ha forlangt beskyttelsespenger.

Men det er ikke det mest oppsiktsvekkende med historien…

Fransk politi etterforsker nå de smått sensasjonelle opplysningene.

Paul Pogba skal ha opplyst til politiet at han ble forsøkt presset for 11 millioner pund av en organisert og bevæpnet gjeng som dro ham inn i en leilighet i Paris tidligere i år.

Kanskje enda mer ubegripelig er det at kilder i det franske rettssystemet har opplyst til Franceinfo at de angivelige utpresserne skal bestå av Pogbas storebror Mathias og flere barndomsvenner av den franske verdensmesteren.

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final
FAMILIEN SPLITTET: Paul Pogba feirer VM-gullet i 2018 sammen med brødrene og moren. Nå beskylder Paul Pogba storebroren Mathias for å være en del av en gjeng som har presset ham for penger, mens Mathias selv benekter anklagene og kaller Paul Pogba en «feiging» og «hykler».

Utpresserne skal ha forlangt beskyttelsespenger for en periode på 13 år, blant annet tiden da Paul Pogba spilte for Manchester United.

De utrolige opplysningene fra Frankrike har blitt kjent etter at Paul Pogbas storebror Mathias, som også hadde en spillerkarriere i England og Skottland, publiserte flere bisarre videoer på ulike språk på Twitter der han lovet å komme med avslørende opplysninger om broren. 

I en felles uttalelse fra Paul Pogbas asvokater, moren Yeo Moriba og Pogbas agent Rafaela Pimenta heter det at «videoene dessverre ikke er er overraskende og kommer i tillegg til flere andre trusler og forsøk på utpressing».

I videoene som ble publisert på flere ulike språk, bedyrer Mathias sin uskyld og kommer med en rekke negative karakteristikker av broren.

«Det jeg forventet skulle skje har skjedd. Min lillebror viser omsider sitt sanne ansikt. Paul, du ønsket virkelig å kneble meg, lyge og sende meg i fengsel. Det er sant, min versjon av det som faktisk skjedde, og jeg har nok av bevis til å vise at du lyger… Når alt er sagt vil verden få se at det ikke er noen større feiging, sviker og hykler enn deg».

Mathias Pogba kommer også med en noe kryptisk melding til det man antar er Paul Pogbas lagkamerat på det franske landslaget, Kylian Mbappé.

«Jeg bærer ikke nag til deg, og mine ord er til ditt eget beste. Alt jeg sier er sant. Heksedoktoren er nå kjent. Det er aldri bra å ha en sviker nær deg». 

Paul Pogba returnerte til Juventus i sommer etter at kontrakten hans med Manchester United gikk ut. 

Powered by Labrador CMS