Dette er hans beste kamp i United-trøya

Publisert Sist oppdatert

I den nyeste utgaven av United Review svarer Paul Pogba på innsendte spørsmål fra supportere verden rundt.

Franskmannen deler blant annet sine tanker om flere i United-garderoben, hvordan han takler fastemåneden Ramadan, og hvilken kamp i den røde drakten han husker best.

– Mata er verdens snilleste mann

Blant annet får den motebevisste franskmannen spørsmål om hvem han mener kler seg best i United-garderoben.

– Det tror jeg du allerede vet svaret på! ler midtbanemannen.

– Jeg er kanskje ikke den beste, men for meg er jeg den beste, og det er det som betyr noe.

Pogba (7)
MOTELØVE: Paul Pogba i finstasen sammen med Clarence Seedorf i 2015.

Franskmannen kan også avsløre at Donny van de Beek er United-stallens mest ryddige, mens Eric Bailly er på den andre siden av skalaen.

Pogba blir også spurt om spanske Juan Mata virkelig er den snilleste fotballspilleren i Premier League.

– Juan Mata er den snilleste mannen på jorden, vil jeg si. Han er slik en snill person. For en gentleman!

Spanjolen må derimot se seg slått i Pogbas kåring av Uniteds beste avslutter.

– Jeg vil si Mason (Greenwood). Og Edi (Cavani). Mason med føttene og Edi med hodet.

Forklarer hvordan han takler fasten

I løpet av spørsmålsseansen får også Pogba spørsmål om hvordan han håndterer Ramadan. Den muslimske fastemåneden innebærer at de fastende verken kan spise eller drikke fra soloppgang til solnedgang.

– Jeg har blitt vant til det. Jeg har gjort det i årevis, sier Pogba, som forklarer at han får hjelp til å tilrettelegge hverdagen uten mat og drikke.

– Jeg har en profesjonell ernæringsfysiolog som hjelper meg med det jeg må spise, sier franskmannen.

Pogba (4)
LEVERTE VARENE: Paul Pogba scoret og hadde en god kamp mot Roma, til tross for at han ikke hadde spist siden før soloppgang.

Midtbanemannen får også spørsmål om hvilke spillere han tok etter under oppveksten. Kanskje ikke overraskende trekker Pogba frem de franske legendene først.

– Jeg så på mange spillere. Franske spillere som Thierry Henry, Zinedine Zidane og til og med Jean-Pierre Papin. Jeg så videoer av dem, sier Pogba, før han også trekker frem brasilianerne Ronaldo og Ronaldinho, samt Roy Keanes bitre rival, Patrick Vieira.

Velger sin favorittkamp i United-trøya

I år er det ti år siden et talentfullt United-lag med blant andre Pogba, Jesse Lingard og Ravel Morrison vant FA Youth Cup.

Pogba forteller at han sitter igjen med gode minner fra tiden med et ungdomslag fullt av talent.

– Jeg, Jesse, Sam Johnstone, alle de andre spillerne, Keane-brødrene, vi hadde en drøm om å spille for førstelaget. Da jeg så de andre spillerne på førstelaget mens vi fulgte drømmen vår, var det bare helt vakkert. 

– Vi trodde på det, og vi oppnådde det. Hvis jeg skal gi en beskjed til barna, må det være at hvis du tror på drømmen din, kan du oppnå den.

YOUTH CUP-MESTERE: Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard, Paul Pogba og Ravel Morrison var alle del av det talentfulle United-laget som vant sølvtøy i 2011.

Ti år etter suksessen med ungdomslaget, er Pogba en viktig del av laget til Ole Gunnar Solskjær, med 200 United-kamper under beltet, flere av dem som kaptein.

28-åringen får spørsmål om hvilken av United-kampene han selv anser som sin beste.

– På grunn av minnet av kampen, må det være 3-2-kampen mot Manchester City (i 2018), fordi jeg scoret to. Vi endte opp med å vinne, men dersom City hadde vunnet, ville de blitt mestere mot oss. Det unngikk vi, så derfor velger jeg den.

Powered by Labrador CMS