West Ham United v Manchester United - Premier League

City neste for Paul Pogba?

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba kan bli Manchester City-spiller.

Det skriver et samlet engelsk pressekorps lørdag.

Det var Daily Mail som først skrev om dette fredag kveld. Pogba er jo fri på markedet i sommer, og har vært aktuell for en rekke av Europas største klubber.

Skulle han likevel gå fra United til City vil han nok raskt bli den minst populære United-spilleren gjennom alle tider.

Daily Mail skriver at City nå undersøker muligheten for å signere franskmannen, som United kjøpte for 89 millioner pund tilbake i 2016, men som klubben fort mister gratis for andre gang i sommer.

I City vil han overta Fernandinhos rolle i stallen. City vil åpenbart også ha finansielle muskler til å matche Pogbas lønn på 290 000 pund i uka i United.

Spørsmålet er mest om Pogba ønsker å bli lyseblå, å legge alt United dødt for evig tid. Uansett hva man mener om prestasjonene hans er han jo en 29-åring dom først kom til United som tenåring – og som har brukt nesten et tiår av livet sitt i United.

Ifølge Daily Mail vil han ikke umiddelbart avslå tanken om dra videre til den andre siden av Manchester.

The Guardian skriver at han vil bli tilbudt en fireårskontrakt i City, og det skal være tanken på å jobbe med Pep Guardiola som spesielt interesserer franskmannen. BBCs pålitelige United-journalist, Simon Stone, skriver også om den mulige overgangen.

The Times skriver at Pogba er blitt tilbudt City.

Sam Lee, Manchester City-reporteren i troverdige The Athletic, skriver at han fredag først hørte at Pogba var på jakt etter et nytt hus i Manchester, noe han synes var merkverdig siden spilleren var på vei bort fra United.

City skal jo som mange andre også være interesserte i Declan Rice, men i en sommer hvor det er ventet at klubben også skal bruke en del penger på Erling braut Haaland eller en annen ny spiss, så vil en gratis overgang for Pogba altså være et økonomisk fristende alternativ.

Paris St. Germain og Juventus skal være utenlandske alternativer for Uniteds 29-åring.

Carlos Tevez var den forrige spilleren som dra fra United til City. Det skjedde i 2009, og det skapte store bølger selv om argentineren langt i fra hadde den samme United-koblingen som Pogba tross alt har etter et langt United-liv.

Pogba er uansett ikke aktuell for flere United-kamper denne sesongen, siden en skade har satt ham på sidelinjen de siste ukene.

Powered by Labrador CMS