Advarer Sunderland mot Pogba

Tidligere United- og Sunderland-spiller Wes Brown mener Pogba kan bli en nøkkelspiller i mandagens match.

Publisert Sist oppdatert

Mandag begir United seg ut på juleprogrammet, og det starter mot Sunderland. En klubb som de siste årene har utviklet en tradisjon for å inneholde ex-reds, både spillere og nå også managere.

En av dem var, inntil i år, Wes Brown. Han forlot United i tospann med John O’Shea i 2011, og dro fra Sunderland til fordel for Blackburn og Championship i sommer.

Før han dro fra United rakk å få med seg Uniteds supertalent på midtbanen.

LES OGSÅ: Angrende «Sheasie»

tre3
BESLUTTSOM: Ifølge Wesley Brown var det tydelig at Pogba skulle bli en stor spiller allerede da han var på U18-laget.

– Jeg syns Pogba har vært fantastisk. Han har fått mye tyn fordi han kostet så mye, men han viser ferdighetene sine hver gang han spiller, og han kan spille stort sett overalt. Overalt han spiller viser han uforutsigbarhet og et sluttprodukt som sannsynligvis vil bli enda bedre mens han tilpasser seg og sesongen går sin gang, sier Brown, som gikk til Blackburn i sommer, til Sunderlands hjemmeside.

I likhet med ham selv, var Paul Pogba en spiller man identifiserte tidlig som et stort talent. Brown fulgte alltid med på ungguttene, røper han, og franskmannen skilte seg ut.

– Det var synd da han gikk, fordi han var så talentfull. Jeg er sikker på at alle andre vil si det samme. Alle så han skulle bli en toppspiller. Han var alltid veldig besluttsom, det drev ham til å bli bedre. Han var så fokusert, han hadde en sånn driv, det var det som gjorde at han blomstret i Juve og derfor ville også alle toppklubbene i Europa ha ham i sommer, sier Brown.

Han mener Pogba var best på absolutt alle nivåer, fra U18-nivå til når han trente med A-laget. Derfor mener han det er fantastisk å se ham tilbake i United-drakt.

– Det at han dro kan fort ha vært akkurat det både han og United trengte for å få det beste ut av kvalitetene hans, sier «The hardest man in all of the town».

Han holder en knapp på United mandag, men utelukker ikke at Moyes’ menn kan sjokkere igjen, slik de gjorde på Old Trafford for to sesonger siden, eller på Stadium of Light sist gang.

Powered by Labrador CMS