– Ville ikke trodd et ord av det han sier

– Paul Pogba er et stort problem for United, sier den tidligere United-kapteinen Roy Keane.

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane er i Sky Sports’ studio i forbindelse med United-City, og der viste de frem Pogbas intervju med kanalen før kampen.

Det hadde Keane følgende å si om:

– Jeg ville ikke trodd et eneste ord han sier. Det betyr ingenting. Jeg tror ikke engang han selv tror på det han sa der.

LES OGSÅ: Vår sak om hva noen av våre redaksjonsmedlemmer svarer om hva vi bør gjøre om Pogba ønsker seg bort

– Han snakker om å være en lagkamerat: hvis du skal være en god lagkamerat, så må du løpe tilbake når du forsvarer deg.

– Han er en talentfull gutt, men vi sier det samme om igjen og om igjen. Det skjer hele tiden at vi ser ham i kamper hvor han ikke sprinter eller løper tilbake.

– Jeg synes ikke han leder ved eksempel, ut fra hva jeg ser. Jeg vet ikke hvordan han er på treningsfeltet, eller når de er på reise, men ut fra det jeg ser. Han snakker om kroppsspråk og stolthet, men jeg ser det ikke i det han leverer. Han snakker om kroppsspråk – men slenger armene opp i været. Han er et stort problem for United.

Etter 0-2-tapet kommenterte United-manager Ole gunnar Solskjær kritikken fra Keane på følgende vis.

– Jeg har alltid hatt et godt forhold til Roy. Jeg verdsetter meningene hans svært høyt, og han har sine meninger. Vi spilte sammen i mange år og han er en Manchester United-mann. Han lider like mye som alle andre som har en forbindelse til oss når vi er så langt bak City som vi er, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen. 

Powered by Labrador CMS