– Jeg skulle ønske jeg visste hva som gikk galt

Pogba mener United bør si unnskyld ved å prestere fremover.

Paul Pogba er nådeløs mot både egne prestasjoner og laget etter det fryktelige 0-4-tapet mot Everton.

– Jeg skulle ønske jeg visste [hva som gikk galt], siteres Pogba på.

– Jeg vil ikke være respektløs, og jeg vil ikke vise manglende respekt for Everton, men måten vi spilte på – prestasjonene til både meg selv og laget – var respektløs. Respektløst mot oss selv, klubben og fansen.

– Noen ganger prøver du å gi alt, men så går ingenting. Du fortsetter å prøve, og du taper kanskje noen baller du vanligvis ikke ville tapt, du taper noen dueller som du ellers vinner, og vanligvis skape sjanser hvor vi som oftest ville scoret, men hvor vi bommet. Alt gikk galt, men det viktigste er at mentaliteten vi gikk ut på banen med må endre seg. Nå er det i fortiden, og vi kan ikke bli værende i fortiden, for det er en hodepine. Du må tenke på neste kamp, og gjøre det bedre.

– I garderoben etter kamp lot vi manageren og støtteapparatet snakke, og de snakket sannheten. De sa at vi ikke viste respekt for oss selv. Det vi gjorde på banen er respektløst mot lagkameratene, mot støtteapparatet, mot folket, mot materialforvalteren – mot alle. Vi ga dem ikke noe å glede seg over igjen, og det er derfor vi er sinte på oss selv. Vi ønsker helt klart å gjøre det bedre – og det må vi. Reaksjonen må være der.

Pogba er tydelig på at en forbedring i prestasjonene er den eneste måten å si unnskyld på.

– Jeg ønsker å si – og jeg vet at det kanskje ikke er nok – men fansen ønsker en reaksjon fra spillerne. Den eneste måten å unnskylde til dem på er å gi alt på banen, gjøre vårt beste, skape sjanser, score mål, forsvare oss, jobbe for laget. Vi kan til og med tape kamper, så lenge vi har en god prestasjon og viser stolthet på banen.

– Det er slik vi bør si unnskyld til fansen. Bare å gi alt for oss, for klubben, for drakta, for lagkameratene og for oss selv også, for vi kan ikke prestere som vi gjorde.