– Vil ikke lenger ha Morrison

Hvordan har det egentlig gått med Paul Pogba og Ravel Morrison etter at de forlot United?

Publisert Sist oppdatert

De ble regnet som Uniteds to største talenter.

Men ville ha spilletid (og penger) raskere enn det United kunne gi.

Dermed forsvant Ravel Morrison til West Ham i januar, mens Paul Pogba forlot United gratis til fordel for Juventus i sommer.

Her ser United.no på hvordan det egentlig har gått med de to.

Ravel Morrison:

Ravel Morrison nådde muligens et foreløpig lavmål tirsdag. Da kom det nemlig frem at Birmingham, på 21. plass av 24 lag i Championship, ikke lenger vil ha 19-åringen.

Han var egentlig leid ut fra West Ham til Birmingham for hele denne sesongen, men Birmingham-manager Lee Clark nekter å bruke den tidligere United-spilleren. Kilder i Birmingham sier til Daily Mirror at holdningene hans har vært uakseptable, og at klubben egentlig vil avslutte lånet med umiddelbar virkning.

Morrison vil i så fall ende Birmingham-oppholdet med 71 minutters spilletid, fordelt på én kamp fra start og én som innbytter.

Problemet er ifølge Daily Mirror at heller ikke West Ham, som eier ham, vil ha ham tilbake.

Etter at han dro til oppsrykksjagende West Ham i januar, var det nemlig ikke noen klaff mellom Morrison og West Ham. Unggutten fikk faktisk bare 10 minutter med spilletid for klubben etter overgangen.

Oppsummert kan det virke som om karrieren til Morrison er i fritt fall.

Paul Pogba:

Den 19 år gamle franskmannen fikk tre innhopp i Premier League-kamper, og to innhopp i ligacupen for United forrige sesong.

Men han ville ha mer, og til Sir Alex Fergusons store irritasjon forlot han dermed United gratis etter sesongen.

I Juventus startet han sesongen ute av laget, men 22. september ble en stolt dag i Pogbas liv. Da debuterte han fra start og spilte samtlige 90 minutter da Juventus slo Chievo 2-0 på hjemmebane. Årsaken var at Andrea Pirlo ble hvilt etter 2-2-kampen borte mot Chelsea få dager tidligere.

Pogba var ute av laget igjen til neste kamp, borte mot Fiorentina, men på stillingen 0-0, kom han innpå for Pirlo igjen, med cirka 25 minutter igjen å spille.

I neste kamp fikk han så et sju minutters innhopp da Roma ble slått 4-1, og deretter fikk han et fem minutters innhopp i 1-1-kampen mot Shakhtar Donetsk i Champions League.

Han fikk imidlertid ikke spilletid da Siena ble slått 2-1 på bortebane i helga.

Oppsummert: Pogba får litt spilletid i Juventus, og vet vel at 33 år gamle Andrea Pirlo ikke blir noe yngre. Likevel er det vel ikke helt umulig at han hadde fått noe spilletid også for United om han hadde blitt. Pogba ser imidlertid ut til å få en bra karriere. Noe som akkurat nå ikke kan sies om Morrison.

Powered by Labrador CMS