– Pogba et stort tap

Patrice Evra mener at det var et stort tap for Manchester United å miste landsmannen Paul Pogba.

Publisert Sist oppdatert

Våren 2011 så alt veldig lyst ut for Paul Pogba i Manchester United. United vant FA Youth Cup med han på laget, han hadde hatt en god sesong, og på Uniteds midtbane så det på sikt ut til å kunne være god plass til en spiller som ham.

Sesongen etter spilte Pogba dårligere, det var uenigheter rundt kontrakt og spilletid, og United var kanskje skeptiske til om Pogba hadde planer om å bli i United – franskmannen har nemlig ikke hatt for vane å bli i noen klubber lenge, og med Mino Raiola som agent virket det kanskje enda mindre sannsynlig.

Men uansett hvorfor Pogba til slutt reiste, og hvem som fortjener skylden for det, så har han i alle fall blomstret i Italia. Patrice Evra, som har en fortid i italiensk fotball, mener det var et stort tap for Manchester United.

– Hans talenter på banen, hans aggresjon, hans tilstedeværelse, er veldig uvanlig. Han gjorde seg veldig raskt fortjent til Giggs’ og Scholes’ respekt,  uttalte Evra til den franske TV-kanalen TF1, ifølge Manchester Evening News.

–  Det er riktig at en må overbevise manageren også, men å vinne respekten til garderoben på den måten var imponerende. Det var et stort tap da han forlot klubben.

– Hva Sir Alex sa til meg om Ravel? «Jeg håper du kan få orden på ham, for i så fall vil han bli et geni», kunne Allardyce røpe.

– Han trengte å komme seg bort fra Manchester, starte et nytt liv, og det ser ut som om det hjelper. Han har fått orden på livsstilen, innstillingen og evnen til å passe tiden, sier Allardyce om spilleren som hadde så dårlige holdninger at Ferguson til slutt ikke kunne rettferdiggjøre å beholde ham til tross for det udiskutable talentet. Heldigvis har United-fansen fått en ny ung helt nå, siden Pogba og Morrison er borte.

Powered by Labrador CMS