– Angriper du Paul, angriper du alle oss i United

United med krystallklart standpunkt etter sosiale medier-hetsen mot Paul Pogba.

Publisert Sist oppdatert

Fotballfans er en egen rase.

Og bak tastaturene sitter det dessverre enkelte personer som må karakteriseres som direkte gale eller mindre opplyste, og i alle fall med totalt manglende opplæring i grunnleggende oppførsel og nettvett.

Det virker i alle fall slik.

Etter Paul Pogbas straffebom mandag kveld ble han både rasistisk hetset og fikk drapstrusler mot seg av såkalte United-fans i sosiale medier.

United.no hadde egentlig ikke tenkt å slippe til disse triste menneskene bak dette i det hele tatt, men United kom tirsdag med en pressemelding om det hele.

– Alle i Manchester United synes rasismen mot Paul Pogba mandag kveld er avskyelig, og vi fordømmer det på det sterkeste.

– Individene som kommer med disse uttalelsene representerer ikke verdiene til denne fantastiske klubben, og det er godt å se at det store flertallet av fans også fordømmer dette.

– United har nulltoleranse til enhver form for rasisme og diskriminering, og har i lang tid jobbet mot dette, blant annet via vårt #AllRedAllEqual-intiativ.

– Vi kommer til å jobbe for å identifisere de få som var involvert, og vil så reagere på hardest mulig måte. Vi vil også oppmuntre sosiale medier-selskaper om å reagere i disse sakene.

Spillerne kom også på banen.

– Manchester United er familie. Paul Pogba er en stor del av den familien. Angriper du ham, angriper du oss alle, skrev Marcus Rashford på Twitter tirsdag.

Harry Maguire brukte også muligheten til å si sitt.

Kick It Out-organisasjonen kom også på banen.

Powered by Labrador CMS