– De har vært for kjepphøye

Det tror X-Red Paul McGrath kan ha kostet Manchester City tittelen.

Publisert Sist oppdatert

Midtstopperen, som spilte for United fra 1982 til 1989, mener at City, med det spillermannskapet de har, burde nærmest hatt sikret tittelen allerede.

– Med det laget City har burde de ha cruiset mot seriegull nå – spesielt med tanke på at de på et tidspunkt var fem poeng foran, sier McGrath ifølge Goal.com.

I stedet kan United ta en fempoengsluke med seier mot Blackburn mandag kveld. McGrath ser nå tydelig at City merker presset som blir lagt på spillerne når ligafinalen nærmer seg.

– De har vært for kjepphøye, men som Sir Alex Ferguson vet er man nødt til å kjempe helt til man kommer over målstreken.

– De er under et enormt press, og i kamper de vanligvis hadde vunnet ni av ti ganger, er de nå så redde for å spille, siden de vet de ikke har råd til å tape. Det betyr at noen spillere ikke ønsker ballen og de ender opp med uavgjortresultater i stedet for seire.

McGrath er ikke særlig imponert over årets United-mannskap, og mener én mann fortjener mesteparten av æren om ligagull nummer 20 kommer til Old Trafford i mai.

– De har hatt noen fantastiske resultater, for eksempel den utrolige seieren mot Arsenal. Men jeg synes ærlig talt ikke United er i nærheten av hva de en gang var.

– Tidligere har de hatt lag med fantastiske spillere i alle posisjoner. Nå har de unggutter de trener opp – noen av dem kommer selvsagt til å bli gode – men de har kastet inn et par av dem for tidlig.

– Det er det som gjør Alex Ferguson så spesiell når det kommer til ligainnspurter. Han kunne ha skrevet en bok om det.

Powered by Labrador CMS