Tro kan flytte fjell

Og nettopp det å tro er helt essensielt før møtet med Manchester United kommende helg. Det mener i hvert fall Norwich-manager Paul Lambert.

Publisert Sist oppdatert

Den 42 år gamle, skotske manageren har etter hvert fått ordentlig skikk på de nyopprykkede gultrøyene etter en noe trå start, og pilen har bare pekt oppover siden 3-1-tapet mot Chelsea på Stamford Bridge i august. Nå øyner Paul Lambert såger en aldri så liten skalp mot de regjerende ligamesterne.

– Ja, seieren (mot Sunderland på mandag, journ.anm) var viktig – for det betyr at vi kan reise til Old Trafford med tro på oss selv. Samtidig som det gir det oss litt pusterom på den måten at vi nå slipper å bekymre oss for at vi skal rundspilt, sier Lambert til Sky Sports.

De høytflyvende kanarifuglene ligger plassert på en pen niendeplass etter seks kamper, og den siste tidens upåklagelige poengfangst har tilsynelatende gjort underverker for selvtilliten før lørdagens møte med Manchester United. En avslappet Paul Lambert hevder uansett at han reiser til Old Trafford uten noen som helst form for forventninger.

I stedet virker han langt mer opptatt av at elevene skal tørre å spille på egne premisser.

– Ja, for det er uansett ingen som forventer at vi skal få med oss noe derfra, så vi får bare gi alt vi har og nyte stemningen. Det snakkes alltid om at du må dra til Old Trafford og ha det gøy, men dette er bare mulig dersom du spiller ditt eget spill, poengterer den brillefine manageren, som også tok seg tid til å rose sine forestående motstandere:

– For øyeblikket er Manchester United – etter min mening – det beste britiske laget, og sammen med Barcelona et av de beste lagene i Europa, mener han.

Powered by Labrador CMS