Oppgitt over sjansesløseri

Patrice Evra mener United må drepe kampene tidligere for å unngå flere poengtap som i dagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Dagens kamp mot West Bromwich var den tredje gangen denne sesongen United avgir poeng etter å ha ledet en kamp. Patrice Evra er oppgitt over at laget hans ikke scorer flere mål og punkterer kampene tidligere.

– Vi må begynne å drepe kampene, sier Evra til MUTV.

– Vi må ta sjansene våre og score mer mål når vi har muligheten. Det er ikke sånn at vi ikke har mange sjanser.

Franskmannen, som spilte hele kampen i sin vante posisjon på venstrebacken, mener at de burde ha fortsatt å angripe selv om det stod 2-0 etter første omgang.

– Når man leder 2-0 bør man bare fortsette å stå på for å vinne kampen. Hvis det blir tre eller fire null er det veldig vanskelig for det andre laget å komme tilbake. Men hvis man bare fortsetter i samme tempo og det fortsatt er 2-0, trenger det andre laget bare å score ett mål for å gjøre det vanskelig.

– Alle må ta sin del av skylden, ikke bare forsvaret.

Ikke første gang

Mot både Everton og Fulham avga United poeng etter å ha ledet, og mot Liverpool var det kun et sent Berbatov-mål som gjorde at det ikke skjedde enda en gang. Evra trodde at laget hadde lært, men idag skjedde det altså igjen.

– At det skjer én gang er greit, men to.. Jeg husker jeg snakket om det samme etter vi spilte mot Liverpool og at jeg sa at jeg håpet vi ikke gir fra oss en ledelse på samme måten igjen, men det skjedde igjen idag.

Evra ser likevel fremover, og mener United vil komme tilbake og vise hva som bor i laget.

– Vi har to muligheter – enten aksepterer man det som har skjedd, eller så aksepterer man det ikke; og jeg tror dette er tidspunktet å ikke akseptere det.

– Vi er fortsatt ubeseirede, men for meg føles fem tap nesten som om vi har tapt kamper. Det er ikke Manchester United. Vi må jobbe hardt og vise vår styrke, noe jeg er sikker på at vi kan greie, avslutter Evra.

Powered by Labrador CMS