– Ikke råd til å tape

Patrice Evra ser frem mot helgen, og benytter også anledningen til å advare motstanderne om Uniteds gryende form.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har ikke tapt en fotballkamp siden september, og står med sju seiere og fire uavgjorte på de siste elleve kampene. De har også plukket 14 av 18 mulige poeng de siste seks kampene i Premier League.

Til tross for den gode perioden ligger United fortsatt sju poeng bak Arsenal på tabellen. De ga også bort to poeng på overtid mot Cardiff i forrige kamp. Dette gjør, ifølge Patrice Evra, søndagens kamp mot Tottenham ekstra viktig.

– Vi ønsker å fortsette å vinne, og vi kan knapt vente på neste kamp, mot Tottenham, sier Evra til ESPN.

– Vi har ikke råd til å ikke vinne den. Hvis vi hadde vunnet mot Cardiff hadde det kanskje vært noe enklere mot Tottenham, men nå kan vi ikke ta oss råd til å tape mange poeng, og det er derfor Tottenham-kampen er så viktig.

– Hver kamp er viktig nå siden vi hadde en dårlig start. Hvis vi hadde vunnet mot Southampton, Cardiff og kampen mot West Bromwich kunne vi ledet tabellen. Det er grunnen til at vi er frustrerte og oppgitt.

Han mener imidlertid at United nå har begynt å finne formen, og er optimistisk med tanke på veien videre for David Moyes og resten av klubben.

– Jeg ser alltid på Manchester United og ikke de andre lagene. Vi vet at vi hadde en dårlig start, men vi jobber godt sammen med den nye manageren og vi stoler på ham. Vi kan gjøre noe stort denne sesongen og har stor tro på oss selv.

evrastoke

– Leser ikke aviser

Media har stilt en del spørsmål rundt Manchester United og David Moyes denne sesongen. Med kun sju poeng på sesongens seks første ligakamper kom – naturlig nok – kritikken mot de regjerende mesterne. Evra hevder han ikke bryr seg om hva som blir sagt om United i media.

– Jeg spiller for Manchester United, hver sesong er en en ny utfordring, og hver sesong tror jeg på dette laget. Hvis jeg ikke lenger hadde trodd på laget hadde jeg ikke spilt mer. Jeg leser aldri aviser og ser aldri på hva de sier på tv. Jeg stoler på meg selv, mine lagkamerater og manageren.

– I fjor sa folk det samme om oss i starten, men vi vant ligaen med 11 poeng. Jeg sier alltid at Premier League ikke er en spurt, men et maraton. Vent til slutten av sesongen. For øyeblikket konsentrerer jeg meg om å jobbe hardt.

– Vi er sterke, det er mange sterke personligheter i laget. Det er derfor det aldri er lett å spille for Manchester United, for når man tar på seg drakten har man all klubbens historie å spille for. Man må respektere det som er gjort før oss i denne klubben. Vi må vise at vi elsker laget og at vi elsker klubben, konkluderer franskmannen.

Powered by Labrador CMS