– Ikke ødelegg Fergusons søndag!

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra gjestet for noen dager siden Manchester Uniteds offisielle podkast, og der ble han spurt om hvilket lag det var deiligst å slå.

– Åh, Arsenal! lo Evra, som ved noen anledninger provoserte både Arsenal-spillere og Arsenal-fans.

– Jeg husker da Van Persie kom. Han sa [før den første kampen mot Arsenal] «kom igjen, Patrice, kom igjen, du må motivere alle, det er en viktig kamp». Jeg sa «Robin, du trenger ikke å bekymre deg, de der [Arsenal-spillerne] er barna mine – vi kommer til å vinne enkelt», og vi vant!

Van Persie ga United ledelsen mot gamleklubben, før Evra senere doblet til 2-0. Da hjalp det lite at Santi Cazorla reduserte like før slutt.

Les også mer fra Evra-podkasten:

DOBLET LEDELSEN MOT ARSENAL: Patrice Evra, november 2012.
DOBLET LEDELSEN MOT ARSENAL: Patrice Evra, november 2012.

Omtalen av Arsenal-spillerne som «barna mine» er ganske typisk for Evra, siden han noen år tidligere provoserte Arsenal ved en karakteristikk på Arsenal-spillerne etter å ha blitt irritert av hvordan franske journalister omtalte en United-seier på.

– Jeg tror jeg kom med den kommentaren etter Champions League-[semifinale]kampen da vi vant 3-1 på Emirates i 2009. Vi scoret det der fantastiske kontringsmålet med Park Ji-Sung, Rooney og Ronaldo, og franske journalister etter kampen sa ting som «resultatet reflekterte ikke kampens natur».

– Jeg sa: «er dere seriøse? Jeg føler at det i dag var 11 menn mot 11 babyer», og etter det havnet det i avisa. «Patrice kaller Arsenal for babyer!». Jeg respekterer klubben veldig høyt, men det var bare min følelse når jeg spilte mot dem – jeg vet at jeg kommer til å vinne. 

Evra mimrer ellers tilbake til en anledning hvor Ferguson hadde en veldig kort prat med spillerne før en kamp mot Arsenal.

– Jeg husker en kamp. Det var en eller annen gang vi spilte mot Arsenal. Det var søndag, det var sol, og talen til Ferguson varte bare noe sånt som 15 sekunder.

– Han sa: «Guys, it’s Sunday, it’s really sunny outside. I don’t want no one to f**k up my Sunday».

– Og du vet, om du bommer på et innlegg eller noe… en ønsker ikke å være personen som gjør det. Ikke ødelegg søndagen hans! Det er veldig viktig for ham!

HADDE EN KORT PEPTALK FØR EN ARSENAL-KAMP: Sir Alex Ferguson.
HADDE EN KORT PEPTALK FØR EN ARSENAL-KAMP: Sir Alex Ferguson.
Powered by Labrador CMS