Evra og Ferdinand

– Vi kan skade City

Publisert Sist oppdatert

Etter åtte strake seire foran lørdagens Manchester-derby, uttrykker de tidligere United-spillerne Rio Ferdinand og Patrice Evra optimisme på gamleklubbens vegne før oppgjøret.

– Alt for lenge har vi gått inn i kamper som dette og tenkt «vi kommer åpenbart til å bli slått her i dag, men jeg vet ikke med hvor mye». Eller at vi går inn i kamper mot lag som Brentford, slipper inn ett og det kan ende opp med tre eller fire. Det er ikke en god følelse å gå inn i kamper slik, sier Ferdinand, sitert av Mirror, og fortsetter:

– Men jeg går inn i dette derbyet og tenker at vi kan gi dem kamp. Jeg går litt inn og tenker «Jeg har troen på oss i dag, jeg har troen på at vi kan slå dem og dominere banespillet».

– Vi må spille på vårt beste og håpe at de ikke er på sitt beste for å vinne kampen, men det er bedre enn hvordan jeg har gått inn i kamper de siste sesongene.

LES OGSÅ: – Har ikke en sjanse mot United hvis vi spiller som dette 

I en spalte i Betfair kommer Evra også med sine tanker før derbyet. Den tidligere venstrebacken mener United har vel så gode muligheter som City til å stikke av med seieren.

– Vi kan skade City. Jeg vil aldri ha manglende respekt for City, men jeg tror dette er en 50/50-kamp.

– Noen ganger blir det tøft, når City starter bra og spiller sin beste fotball, da skjønner man at det blir en lang dag. City er et veldig, veldig sterkt lag og det blir en stor test for oss.

– Jeg kan se at det blir 2-1 til United, men samtidig ville det ikke vært overraskende hvis City vinner. Det kan gå begge veier. Det kan ikke bli som forrige kamp, de må ha lært fra det.

Powered by Labrador CMS