Vil forlenge med veteranene

Ryan Giggs ønsker nye kontrakter til Rio Ferdinand og Patrice Evra.

Publisert Sist oppdatert

Mot Norwich startet Giggs overraskende nok med både Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra i sin bakre firer, og mener de to sistnevnte har gjort nok for å fortjene enda en sesong på Old Trafford, mens Vidic allerede er klar for Inter.

Det er selvfølgelig andre enn Ryan Giggs som må ta desse avgjørelsene etterhvert, siden han bare sitter i sjefsstolen midlertidig og det er en ny manager på vei inn dørene på Old Trafford.

– Fortsatt gode

Ferdinand og Evra, som begge har kontrakter som løper ut til sommeren, har prestert nok til å fortjene nye kontrakter, ifølge Giggs.

COACH: Giggs vil forlenge med Evra og Ferdinand.
COACH: Giggs vil forlenge med Evra og Ferdinand.

– Jeg tror fortsatt at de kan bidra til neste år. Begge kontraktene løper ut snart, men de har begge biratt enormt til denne klubben. De er begge fit og så bra ut forrige uke, så hvorfor ikke, sa han ifølge Sky Sports.

– Avgjørelsene ble gjort på de fleste spillerne for fire-fem uker siden. Det er bare noen få som er litt oppe i lufta. Jeg har bare gitt min mening, så vil vi ta en avgjørelse etterhvert.

– Må forbedre

Waliseren får komme til enighet med resten av gjengen, men én ting er sikkert, United må forbedre seg foran neste sesong.

– Avgjørelsen blir tatt av alle. Rio, Patrice, Ed og vår neste manager. Det er en gruppeavgjørelse, men jeg mener fortsatt at de har mye å tilby. De har vært gode spillere og de har fortsatt noe å bidra med i en klubb som Manchester United.

– Det har ikke vært en bra sesong i år. Det er viktig at vi får inn riktige spillere og forbedrer oss etter denne sesongen, sa waliseren avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS