Tittelen alt som teller

– Å gå ubeseiret gjennom sesongen er i så fall en bonus, sier Patrice Evra.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United greide et sterkt uavgjortresultat i gårsdagens oppgjør på White Hart Lane, til tross for at Rafael fikk marsjordre med et kvarter igjen av kampen. Patrice Evra var etter kampslutt fornøyd det ene poenget.

– Man må være ærlig, det var et sterkt poeng, for Tottenham spilte godt. Det er ikke lett å dra til Tottenham og vinne, fortalte Evra til MUTV.

– Etter lørdagens resultater var det viktig at vi ikke tapte. Vi kom hit for å vinne, men man må gi Tottenham ros – de spilte godt.

United har nå spilt 21 kamper i serien denne sesongen uten å tape. Evra mener allikevel at det ikke snakkes om å kopiere Arsenals 2003/04-sesong (gå ubeseiret gjennom hele sesongen) innad i klubben.

– Alle utenfor klubben snakker om at vi kan gå ubeseiret gjennom sesongen. Men innad i klubben er det ingen som engang har nevnt denne utfordringen. Alt vi bryr oss om er å vinne ligaen.

– Idag var det hele landet mot Manchester United – alle ønsket at vi skulle tape. Men det gjorde vi ikke. Det er en flott utfordring for oss (å ikke tape), men det viktigste er å vinne ligaen, insisterer franskmannen.

Til tross for det røde kortet var Rafael en av Uniteds beste spillere mot Tottenham. Han gjorde en god jobb defensivt mot Gareth Bale og var en viktig bidragsyter offensivt. Evra vil ikke uttale seg for sterkt om Mike Deans avgjørelse om å vise ut unggutten, og er mer opptatt av å skryte av Rafaels prestasjoner på høyrebacken.

– Jeg er ikke sikker når det kommer til dommerens avgjørelse. Vi så den igjen i garderoben, og det er vanskelig å si noe sikkert. Men jeg personlig tror ikke det var noe rødt kort – men jeg er ingen dommer!

– Rafael gjorde en kjempejobb for oss, og han er en sterk høyreback. Når man spiller mot en spiller som Gareth Bale trenger man en sterk høyreback, og Rafael viste at han var god nok, skryter Evra.

Powered by Labrador CMS