– Jeg er ikke fornøyd

REAKSJONER: Verken Louis Van Gaal eller Morgan Schneiderlin hadde mye positivt å si etter 0-0 mot Crystal Palace.

Publisert Sist oppdatert

United gikk nok en gang en hel kamp uten nettkjenning. Etter et målløst oppgjør mot Crystal Palace har det nå gått 328 minutter med fotball på engelsk jord for United uten scoring. Sist scoring Rooneys scoring i det 62. minutt mot Everton 17.oktober.

Her er reaksjonene etter den målløse 0-0 kampen mot Crystal Palace.

Louis Van Gaal:

– Vi møtte et aggressivt hjemmelag. De vant alle dueller i starten, men etter femten minutter kom vi inn i kampen.

– I 2.omgang klarte vi ikke å spille spillet vårt. Palace var mer aggressive enn oss så vi kom ikke til sjanser.

– Vi har hatt sjanser vi ikke har klart å score på, men når du ikke skaper mange sjanser kan du ikke klage.

– Herrera kan score, men han gjorde det ikke i dag. Han hadde en god sjanse som han selv ikke hadde svar på hvorfor ikke endte i mål.

– Du må score på sjansene dine. Vi må score i den neste kampen for å gjøre alle glade.

– Jeg er ikke fornøyd. Når du vil være en mester, så må du vinne disse type kamper. Arsenal vant mot Swansea, vi tapte mot de.

På spørsmål om Martials beste posisjon svarte manageren følgende:

– Det vet vi ikke ennå. Han er ennå ung, han har spilt bra for det meste for United, men spilte mest på venstresiden i Monaco.

Morgan Schneiderlin:

– Vi kom hit for seieren, men drar herfra med uavgjort. Det er skuffende.

– Kampen styrer vi ganske bra og vi har ballbesittelsen mot et kompakt Crystal Palace. Vi var forberedt på at de ville være aggressive og kompakte.

– Vi har to-tre sjanser i første omgang som vi burde score på, så det er litt frustrerende. Det var litt problemer i 2.omgang for de skaper noen gode sjanser, men vi klarer å holde nullen.

– Vi vet kvaliteten i spillerne våre, så vi er sikre på at det vil komme mål. Vi vet vi kan score, men vi må jobbe med å få ballen i nettet.

– Jeg og laget er selvsikre på at scoringene kommer. Vi har to hjemmekamper på rad de neste kampene, og vi har troen på oss selv.

– Når du ser på de tre siste kampene så har vi spilt godt. Vi kunne stått med ni poeng, men vi har vært litt uheldige. Det er fortsatt mange kamper som gjenstår.

 

Powered by Labrador CMS