– Har en reell mulighet

Vi har snakket med Crystal Palace-supporterne før lørdagens kamp på Selhurst Park.

Publisert Sist oppdatert

Det er lenge siden United har møtt Crystal Palace på bortebane, og vi går altså litt inn i det ukjente nå med denne kampen.

For å få vite mer om hva vi kan vente oss har vi slått av en prat med Espen Olavesen fra Crystal Palace Supporters Scandinavia.

– «Alt handler om å overleve» sa dere da vi snakket med dere før møtet på Old Trafford i september. Med dagens 15. plass tatt i betraktning, er det en påstand som fortsatt er gjeldende?

Så absolutt. Spiller liten rolle om vi blir nr 11 eller 17. Det viktige er å spille i Premier League også kommende sesong.

– I november tok Tony Pulis over for Ian Holloway. Hvordan ser Palace-fansen på det skiftet?

Southampton v Stoke City - Premier League
GÅR OPPOVER: Crystal Palace-fansen har færre lag over seg på tabellen etter at Tony Pulis tok over.

Noen var litt skeptiske til Pulis da han ankom, men resultatene etter at han kom inn har vært fantastiske. Palace-fansen er følgelig godt fornøyd med jobben Pulis gjør.

Majoriteten av supporterne synes det var greit at Holloway gikk. Dessverre fungerte laget ikke særlig bra i Premier League under Holloway.

– I januarvinduet ble blant andre stortalentet Tom Ince hentet inn. Er det en spiller som kan krydre ørnene litt, eller er det andre spillere United bør se opp for på lørdag?

Thomas Ince var en viktig og overraskende signering. Gir oss litt sårt tiltrengt kreativitet og fart fremover.

Palace er først og fremst et sammensveiset lag som er forholdsvis tøffe å trenge gjennom. Få spillere som utmerker seg spesielt.

– Selhurst Park er en stadion med gode tradisjoner i engelsk fotball. Hva slags atmosfære kan vi vente oss?

Det blir (som vanlig) et voldsomt trøkk! Hyggelig å registrere at både media og bortesupportere stadig oftere bemerker den gode atmosfæren på Selhurst om dagen.

Wilfried Zaha
UTLÅNT: Espen Olavesen mener Zaha har fått merkelig få sjanser i United hittil.

– I høst omtalte dere Wilfried Zaha som en Palace-gutt som ville få en god mottakelse på Selhurst Park, noe som ikke blir mulig nå. Hva tenker du om behandlingen Zaha har fått i United?

Synes han har fått merkelig få sjanser, særlig når man tar i betraktning Uniteds forholdsvis trøblete sesong.

– Helt til slutt, dine forventninger til kampen? Har du større tro på poeng på hjemmebane enn hva du hadde i september da problemene ennå ikke hadde meldt seg for alvor for David Moyes?

Sjansene for poeng til Palace er opplagt større nå. Palace tar sine fleste poeng på hjemmebane og United er ikke i veldig god form om dagen.

Når det er sagt. United har ikke hatt marginene med seg i det siste og er selvsagt storfavoritter. Men denne gangen føler vi i hvert fall at vi har en reell mulighet til å ta poeng.

Vi takker for praten, og måtte den beste vinne! Besøk Crystalpalace.no om du vil lese mer om Crystal Palace.

Powered by Labrador CMS