– Vi må tørre å satse

I tillegg ønsker Palace-fansen å se et kompakt lag på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Leder av Crystal Palace Supporters Scandinavia, Espen Olavesen, frykter Wayne Rooney, men håper at laget hans vil glemme farene og heller gå til lørdagens Premier League-oppgjør mot United på Old Trafford, kompakt og samlet, og samtidig med innstillingen om å gjøre helhjertede  forsøk når sjansene måtte by seg.

Akkurat det har ikke «ørnene» bestandig lyktes med i høst. Så langt har det blitt med bare to trepoengere, og laget har nå gått fire kamper i strekk siden det ble to på rappen i september – den overraskende og imponerende 3-2-seieren over Everton på Goodison Park og 2-0 hjemme over Leicester.

Ellers står Palace med hele fem nederlag til nå, en merittliste som står i sterk kontrast til vårens sterke resultatrekke, den som førte klubben opp fra statusen som klar nedrykkskandidat  og helt opp til en 11. plass ved sesongslutt. Det skjedde først etter at Manchester United hadde vært på besøk og vunnet 2-0 i slutten av februar.

Cardiff City v Crystal Palace - Premier League
Tony Pulis ut
Crystal Palace v Leicester City - Premier League
Neil Warnock inn

Hva har skjedd på Selhurst Park siden den gangen?

-Etter en god avslutning på fjorårets sesong opplevde vi en kaotisk sommer på Selhurst Park. Tony Pulis trakk seg kun 48 timer før sesongstart og det tok tid å få på plass en ny permanent manager. Valget falt som kjent til slutt på Neil Warnock.

 

Hva var egentlig foranledingen til den noe uvanlige hendelsen? Det plutselige managerskiftet førte jo til en en kaotisk start på sesongen? 

– Det er det ingen andre enn partene selv som kan svare sikkert på det. Sannsynligvis var det uenighet rundt transferstrategi og størrelse på budsjett som utløste den brå avgangen til Pulis.

Forrige gang dere møtte United på Old Trafford ble det 0-2 for et United-lag som ikke hadde startet så verst. Hvordan skal dere ta poeng mot Louis van Gaal og hans mannskap som er desperate etter poeng?

– Være kompakte bakover og tørre å satse helhjertet på kontringer.

West Bromwich Albion v Crystal Palace - Premier League

 Wilfried Zaha kan jo ikke spille lørdagens kamp, men vi er nødt til å snakke litt om han. Med tanke på hans siste forestilling mot Sunderland skal United-fansen kanskje bare være glad for at han er indisponibel? Han har vært litt ut av laget – hva er din vurdering av 21-åringen så langt?

– Wilfried Zaha er utvilsomt et stort talent som jeg synes har levert gode prestasjoner etter at han returnerte til Palace på lån i august. Scoret i første kamp borte mot Newcastle og har stort sett skapt hodebry for motstanderne de gangene han har spilt. Er fortsatt litt uortodoks i stilen og kan bli bedre defensivt.

 Hvem frykter du mest på United-laget?

– Wayne Rooney

 Hvem bør United frykte mest hos Crystal Palace?

– Yannick Bolasie

 Hvilke elleve tror du Neil Warnock sender utpå fra start?

– Speroni – Kelly, Delaney, Dann, Ward – Puncheon, McArthur, Ledley, Bolasie – Chamakh – Campbell.

Her kan du sjekke ut Palace-fansens nettside

Powered by Labrador CMS