På trening med Valdés

Hvem ville Uniteds spanske andrekeeper hatt med på sitt «five-a-side»-lag?

Publisert Sist oppdatert

Veterankeeperen fra Katalonia har ennå ikke fått sjansen til å vise sine kunster mellom førstelagsstengene. Det skyldes selvsagt at hans landsmann og førstekeeper David De Gea ikke skiller mellom konkurrerende keeperkamerater og motstandernes angripere. Han stenger buret for dem alle.

Situasjonen synes imidlertid ikke å ha tatt piffen av Victor Valdés. Da han skrev under i januar visste han at veien til målvaktsjobben på Old Trafford ville bli lang og kronglete.
Så langt har han måttet nøye seg med tre oppdrag for U21-laget, noe man i utgangspunktet skulle tro ville virke demotiverende for en spiller som tross alt har 21 vinnermedaljer med Barcelona og det spanske landslaget i bagasjen.

Men Victor Valdés klager ikke. Hver eneste morgen går medaljegrossisten fra L’Hospitalet de Llobregat til formiddagstrening med krummet hals. Det er heller ingenting som tyder på at han ikke nyter tilværelsen i de grønne, nyklipte omgivelsene på Aon Training Centre, Carrington.

– Like bra som i Barça

På spørsmål fra ManUtd.com

om hvordan treningsfasilitetene står seg mot det han tidligere var vant til gjennom mange år i Barcelona og det spanske landslaget, svarer han: – Veldig bra. Jeg trives godt her. Treningsforholdene er virkelig veldig gode.

Valdés bekrefter også at samholdet mellom klubbens spansktalende spillere er særdeles bra:

– Det er en veldig vennlig gruppe som gjør det enkelt for en å finne seg til rette når engelskkunnskapene kanskje ikke er helt på stell. Det er derfor flott å ha garderobeplass nærmest Mata og Herrera.

Valdés’ «5-a-side»:

Nettopp Juan Mata og Ander Herrera ville 33-åringen også hatt med på femmerlaget sitt:

– Jeg har en spesiell forkjærlighet for de to – men også for Andreas Pereira. En til? Wayne Rooney. Da tenker jeg at jeg har et godt lag.

Her kan du lese flere spørsmål og svar hos ManUtd.com

Powered by Labrador CMS